Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Важка перемога Середнього (ФОТО)
21:19
Важка перемога Середнього (ФОТО)
У центральному поєдинку третього туру, господарі ближче до завершення, зуміли вривати перемогу.

У центральному поєдинку третього туру, господарі ближче до завершення, зуміли вривати перемогу.

Початок гри пройшов без загострень біля обох воріт, хоча темп був досить високий. Звісно, що господарі намагались з перших хвилин здобути перевагу, та оборона селюшців діяла надійно. Лише на 20-ій хвилині, середнянці вперше потурбували Козаря, коли Василь Коваль відгукнувся на довгу діагональну передачу, та голкіпер вийшовши з воріт прийняв удар на себе.

За вісім хвилин гості самі собі привезли проблеми. Андрій Ломага виріши відпасувати головою своєму воротареві та той не зміг приборкати круглого і м’яч пройшов біля стійки, тож лише кутовий. Після подачі з кута поля гравці у білих футболках чотири рази намагались пробити по воротам та захисники кидались під удари і блокували небезпечні постріли.

Ближче до завершення першого тайму гості записали до свого активу два гострі удари. Дмитро Жуков пробивав з дальньої дистанції та Мучичка зіграв надійно. Ще за мить Борис Ковня отримавши передачу на лівому куті штрафної, зробивши пару кроків сильно пробив, але не точно.

Вже на останніх хвилинах спрацювала давня зв’язка Соскида – Стегура. Руслан виборов мяч на лівому фланзі викотив під удар на лінію штрафної, але у Михайла поїхала опорна нога і не зміг завдати акцентованого удару по воротам.

Другу половину гри господарі почали більш впевненіше. Через п’ять хвилин після відновлення матчу Лазар віддав передачу Соскиді і той з 17 метрів перекидував голкіпера, який трохи вийшов з воріт. Та за гостей зіграла перекладина. Володимир Дуран наважився на удар з тридцяти метрів, та по дорозі м’яч зачепив захисника виноградівців і змінив траєкторіє польоту, що дезорієнтувало воротаря. Та круглий пройшов лише на якихось півметра повз воріт.

Севлюш теж не відсиджувався в захисті і часто проривався до чужих воріт. Найбільшу небезпеку несли стандарти. Один з таких на дальній стійці замикав Шопота, але над перекладиною.

За п'ятнадцять хвилин до завершення поєдинку господарі зуміли вийти вперед. Руслан Соскида, якого весь матч щільно опікав Шопота, на лівому краї поборовся до кінця і вицарапав м’яч у свого опонента, трохи змістившись до центру пробив у ближній кут з дев’яти метрів.

Вже за кілька хвилин гості мали чудовий шанс зрівняти рахунок. Євген Андрух вдало підібрав круглого у штрафній і одразу пробив, та його спробу забити було заблоковано захистом середнянців. Після цього слідувала серія кутових, але й тут господарі відбились.

В останній десятихвилинці, крім масової сутички на половині поля середнянців, гравці нічим гострим не відмітились. Також вболівальники мали змогу побачити декілька ефектних забігів та обіграшів у виконанні юного таланту Віктор Симча.

Підопічні Миколи Фанти зуміли вберегти переможний результат і продовжити йти у лідерах чемпіонату. Севлюш також продемонстрував свої бійцівські якості, нічим не поступаючись супернику.

Після матчу, віце-президент Федерації футболу України Михайло Іванович Ланьо, дав короткий коментар: «Сьогодні на полі зустрічались два сильні та рівні суперники, які показали пристойну гру. Хоча рахунок не по грі, та щастить, як то кажуть, сильнішим. Хороші тут вболівальники, які гаряче підтримують своїх улюбленців, не переступаючи межі дозволеного.

Хотілось би відмітити чудову інфраструктуру у Середньому, яка була розбудована за останні декілька років. Відмінний стан газону, трибун, роздягалень, що є запорукою розвитку футболу. Заслуговують поваги за виконану роботу дві людини, які підтримують гру мільйонів у цьому селищі, це президент футбольного клубу Середнє Чопик Сергій Миколайович та селищний голова Крицкій Емеріх Тітусович.»


Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Анатолій Гал, Юрій Яцкович
Делегат матчу – Василь Козик

Стадіон Середнє. Глядачів 400.

ФК «Середнє» - ФК «Севлюш» 1:0

Голи: Соскида, 75.

Середнє: Євген Мучичка, Василь Беца, Василь Коваль (Віктор Симчо, 53), Володимир Лисаченко, Юрій Дрозд, Володимир Дуран (Владислав Лебідь, 79), Михайло Стегура (Юрій Мандич, 90), Крістіан Сегедій ( Євген Ференцик, 85), Руслан Соскида (Тарас Задорожний, 88), Юрій Назаркевич (Віталій Ганич, 88), Андрій Лазар.
Запасні: Іштван Шош.
Тренер - Фанта М.

Севлюш: Василь Козар, Андрій Ломага, Дмитро Жуков, Іван Чізмар, Борис Ковня, Мирослав Мудра, Себастіан Шопота, Роман Гобона, Юрій Мешко, Олександр Міца, Віталій Чейпеш.
Запасні: Віталій Гринишин, Едуард Кочіш, Владислав Панюта, Євген Андрух, Олександр Ломага, Микола Світлик.
Тренер – Білак І.

Попередження: Симчо, Мучичка, Лазар – Гобона.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1045 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: