Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ведмеді" вдома мінімально поступилися "левам"
20:51
"Ведмеді" вдома мінімально поступилися "левам"
Карпатівські юніори продовжують засмучувати уболівальників.

Карпатівські юніори продовжують засмучувати уболівальників.

Цього разу вони засмутили прихильників «Говерли» – у Мукачевому, в черговому турі юніорської першості, «зелено-білі» перемогли своїх закарпатських однолітків і вкотре заявили про свої серйозні наміри в загальному турнірі. Щоправда, у матчі проти «Говерли» юніорам зі Львова не вдалося перемогти з великим рахунком, як це траплялося зазвичай, але три очки все-одно потрапили до турнірної таблиці. Тепер в «Карпат» вже 18 пунктів і одноосібне лідерство у своїй групі.

Попри статус аутсайдера, «Говерла» доволі серйозно налаштувалася на поєдинок – можливо, саме це і зв’язало гостям руки. З іншого боку далася взнаки відсутність у складі двох провідних виконавців – Василь Кравець та Олексій Гуцуляк вирушили в розташування збірної України, тож участі у матчі не брали. Як виявилося, без двох флангових лідерів, «зелено-білі» грали не так яскраво та виразно.

Власне, початок матчу виявився доволі нервовим. Поки підопічні Андрія Тлумака звикали до умов, «Говерла» отримала перший шанс – Сегедій непогано пробив зі штрафного, але Сілецький на удар зреагував і м’яча відбив на кутовий. Ще кілька хвилин адаптації і «Карпати» вже розігнали свою класичну атаку – Виздрик з Динею швидко знайшли спільну мову і вивели на хорошу позицію Полюганича, який довго не думав і перекинув м’яча через воротаря – 0:1.

Сказати, що цей гол позитивно вплинув на карпатівців, мабуть, не можна, бо львів’яни десь на цьому комфортному рахунку розслабилися, що й коштувало їм вже голу пропущеного. У середині першого тайму у центрі поля обрізався Олійник – його суперник Варваринець м’яча підхопив, хитнув оборонця, змістився вліво і зряче пробив метрів з 15-и у нижній кут. Дістати цього м’яча виявилося занадто складно, тож рахунок став рівним.

Звісно, для «Карпат», які перебувають на вершині таблиці, нічия особливої ролі не грає, але це не та команда, що готова на мирову. Молоді карпатівці вже відчули смак гри і просякнули психологією переможців, тож нічия для них може дорівнювати поразці. Усе ж забитий гол дозволив «Говерлі» вирівняти гру та трохи захопитися атаками. «Карпати» ніби чекали на це і за кілька хвилин до свистка на перерву вивели на побачення з кіпером Полюганича. Дмитро міг оформити дубль, в останній момент м’яч «звалився» йому з ноги – на перерву команди пішли за рахунку 1:1.

Очевидно, Андрій Тлумак у перерві зробив правильні корективи, тож щойно почався другий тайм, карпатівці забили. Після навісу Дині до штрафного, не розібралися захисники «Говерли», які буквально подарували м’яча Ігорю Карпенку. Кращому бомбардиру чемпіонату вдалося пробити точно і покращити свої показники у гонці форвардів. Але навіть за рахунку 2:1 на користь «Карпат», «левам» не вдалося заспокоїти гру і контролювати м’яча. На полі була доволі хаотична гра, не рідко карпатівці грішили бракованими передачами, іноді мали клопоти тактичного характеру. Забитий гол заспокоїв їх, наче віщував ще кілька у ворота суперників. Так і могло статися, якби після штрафного у виконанні Дині, круглий не влучив у перекладину чи якби Захарків з двох своїх спроб зумів пробити воротаря «Говерли». Зрештою, Захарків, здавалось би, мав усі шанси для того аби забити у порожні ворота, вже після того, як він обіграв воротаря – на допомогу кіперу прийшов захисник і виніс круглого з лінії воріт.

Слизький рахунок тримався до останнього і зовсім мало бракувало господарям для того аби вирвати нічию. Вже у компенсований арбітром час Павлич скористався пасивністю оборонців і пробив з 14-и метрів у нижній кут. Якби м’яч летів у рамку воріт, Сілецький міг би й не зреагувати, але на щастя для «левів», гравець закарпатської команди схибив. Тож «Карпати» набрали 18 очок і продовжують впевнено лідирувати в турнірній таблиці.


8-й тур. «Авангард», Мукачеве. 200 глядачів.
Сонячно. +18°С

Арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).
Асистенти арбітра: Олексій Лаврів (Івано-Франківськ), Михайло Юхименко (Луцьк).
Четвертий арбітр – Михайло Митровський (Ужгород).
Спостерігач арбітражу – Віктор Кошура (Чернівці).

«Говерла» U-19 – «Карпати» U-19 – 1:2

Голи: В. Варваринець, 32 – Полюганич, 20, Карпенко, 50.

«ГОВЕРЛА» U-19: Цвєтков, Гей, Ряшко, Беца, Буксар, Тома, Нурієв, Сегедій, Павлич, Тищук (Рацин, 81), В. Варваринець.
Запасні: Погоріляк, І. Варваринець, Ганич, Костак, Кузьмин, Шольц.
Тренер – Валентин Слюсар.

«КАРПАТИ» U-19: Сілецький, Вербний, Олійник, Виздрик, Диня (Скотаренко, 75), Лебедь (Гладкий, 34, Якимів, 66), Намуйлик, Богач (Бусько, 88), Швед, Полюганич (Саутін, 71), Карпенко (Захарків, 74).
Запасний – Присяжнюк.
Тренер – Андрій Тлумак.

Попередження: Тищук, 26, Ряшко, 45+3, Тома, 75, В. Варваринець, 86 – Намуйлик, 58, Диня, 68, Саутін, 75.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 830 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: