Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Велика Бийгань» - літній чемпіон вищої ліги області (ФОТО)
20:38
«Велика Бийгань» - літній чемпіон вищої ліги області (ФОТО)
Берегівчани досить прогнозовано взяли своє у домашньому поєдинку.

Берегівчани досить прогнозовано взяли своє у домашньому поєдинку.

«В. Бийгань» та ФК «Тячів» у останніх двох зустрічах здобули по 1 очку. Але турнірне положення команд суттєво відрізняється, саме тому господарям потрібно було реабілітовуватись і перед рідними вболівальниками і перед собою в першу чергу.

Аутсайдер чемпіонату ФК «Тячів» теж мав намір набрати залікові пункти аби покинути останнє місце турнірки.

З перших хвилин зустрічі великобийганці побігли до воріт тячівців. Натиск на оборону та на голкіпера увінчався швидким голом. Після скидки головою від Дюрія Пийтера, Яромир Лобода логічно завершив атаку голом – 1:0.

Здавалось, що підопічним Павла Іванчова не уникнути погрому та свої лідерські якості проявив Іван Кузьма. Накрутивши оборонця на лінії карного майданчика, він вдало обвідним ударом пробив воротаря Івана Ковача -1:1.

Після цього гра стала цікавішою. Головний фактор успіху підопічних Тараса Вайданича у цьому поєдинку, це індивідуальна гра деяких футболістів та злагоджені дії гравців у всіх лініях поля. Вдруге господарі вийшли вперед на 31-й хвилині. Після подачі з кутового від Миколи Гібалюка, його тезка Ількович головою переправив шкіряний снаряд у сітку воріт Івана Шимана – 2:1.

А під завісу зустрічі комбінація, яка варта уваги увінчалась третім голом. Гібалюк віддавши передачу на правий край Олександру Зубаничу, побіг у штрафний майданчик, Зубанич у свою чергу «черпачком» знайшов Лободу, який в дотик головою відпасував на вільного Гібалюка, де Микола теж у дотик злету результативно замкнув передачу партнера – 3:1.

Другий тайм був менш динамічний аніж перший. Команди ліниво пересувались по полю. Забити могли як господарі так і гості. Та тільки раз за 45 хвилин м’яч побував у воротах. Варто поаплодувати Гібалюку, який з 27 метрів оцінивши ситуацію (голкіпер вийшов з воріт) майстерно встановив кінцевий рахунок – 4:1.

Відтак, ФК «Тячів» у літньому міжсезонні потрібно підсилюватись аби не пасти задніх у другому колі. А завдяки осічці ФК «Ужгород», «В.Бийгань» стає лідером чемпіонату та завершує перше коло на мажорній ноті.


Арбітри: Митровський М., Шкура В., Бабич Т., Вовчанський І.
Делегат матчу – Шитєв Йосип

Бийгань, селищний стадіон, 300 глядачів

ФК «Бийгань» – ФК «Тячів» – 4:1

Голи: Лобода Я. 13, Ількович М. 31, Гібалюк М. 37, 55 - Кузьма І. 11.

ФК «Бийгань»: Ковач І., Григорович В., Ількович М., Крьока М., Бабич А., (Септа О. 46 хв.) Гайдош Ч., Зубанич О., (Верейці Е. 63 хв.) Лобода Я., Оржеховський П., (Горват А. 55 хв.) Гібалюк М., Пейтер Д. (Горшані Ш. 46 хв.).
Запасні: Гейці С., Горшані Ш., Септа О.,Верейці Е., Горват А., Орос Т., Гаврилай Т., Зан К.
Тренер – Вайданич Т.

ФК «Тячів»: Шіман І., Якоб А., Дудура В., Тотар Б., Медвідь Е., Кузьма І., Іванчов О., Шобей В., Гирич С., Білан С., Чокнадій Д.
Запасні: Газа Д., Грабар М., Повхан С., Мокан І., Петрушка М., Іванчов І., Руснак В.
Тренер –Іванчов П.

Попередження – не було

Вилучення – не було

lobda.at.ua

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 988 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: