Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Велика Бийгань" здобуває перемогу у Зимовому кубку Берегівського району
23:57
"Велика Бийгань" здобуває перемогу у Зимовому кубку Берегівського району
У неділю, 27 листопада, відбулись вирішальні матчі Зимового кубку Берегівського району з міні-футболу.

Уже вшосте цей турнір збирає багато футбольних колективів, які в запеклій боротьбі змагаються за призові нагороди. Цього року стартувало 12 команд, які були поділені на 2 зони. Матчі зони «А» проходили на майданчику зі штучним покриттям у загальноосвітній школі села Яноші, а ігри зони «В» – у загальноосвітній школі села Великі Береги. Ігри проходили за коловою системою, за результатами яких у фінальну частину пройшло по 3 команди з кожної групи.

У зоні «А» однозначним лідером виявилися великобийганські футболісти, які поступилися тільки «Спартакусу» і пройшли у фінал із 12 набраними очками. Друге місце посіли футболісти «Батьова» з 10 очками, на третій сходинці опинилася молода команда «Спартакус». У зоні «В», отримавши 4 перемоги і звівши одну гру внічию, переможцями стали футболісти «Берегвідейка», на другому місці команда «Мікраш», треті – футболісти ФК «Берегово».

Слід відзначити, що в обох зонах ігри проходили цікаво, напружено, і інтрига за вихід у фінальний етап тривала до останньої гри.

Таким чином, у неділю на футбольному майданчику села Великі Береги у фінальній частині зустрілися наступні команди: група «А» – ФК «В. Бийгань», ФК «Батьово», ФК «Спартакус» Берегово та представники групи «В» – ФК «Берегвідейк» Берегово, ФК «Мікраш» Берегово, і ФК «Берегово», які в іграх між собою визначали переможця та призерів Зимового кубку. Ігри, як і в груповому етапі, проходили напружено й цікаво. У кожній грі боротьба точилася до останньої хвилини. Фаворитом вважали «Берегвідейк», кольори якого захищали Микола Нодь, Золтан Кардош. Золтан Купаш, Дьордь Пейтер та інші. Але вони, ведучи по ходу гри з великою Бийганю 2:0, у кінці гри пропустили три голи у свої ворота, а потім 1:4 поступилися Мікрашу, честь якої захищали не менш відомі в районі футболісти Роман Огар, Вадим Онисько, Юрій Булеза, Максим Печерський та інші. А переможцями стали футболісти з Великої Бийгані, яких на поле виводив Чобо Гойдош.

Таким чином, у фінальній частині шосте місце посів ФК «Батьово», ФК «Спартакус» – п’ятий, ФК «Берегово» – четвертий, ФК «Берегвідейк» – третій, ФК «Мікраш» – другий. Переможцем Зимового кубка став ФК «Велика Бийгань».

По завершенні турніру приз кращого воротаря отримав Крістіан Зан («Велика Бийгань»), кращий гравець турніру – Роман Огар.

Команди-переможці та призери отримали медалі та кубки федерації футболу. Нагородження проводили голова районної федерації Олександр Чегіль, голова комітету арбітрів району Сергій Гецко та арбітр ФФЗ Андрій Сімку.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1019 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: