Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Велика Копаня" у напруженому поєдинку переграє "Рутенію" (ФОТО)
09:58
"Велика Копаня" у напруженому поєдинку переграє "Рутенію" (ФОТО)
У стартовому турі першості Закарпаття між собою зустрічались ФК «Рутенія» Сторожниця та ФК «Велика Копаня».

Гра почалась на зустрічних курсах. Відразу з перших хвилин господарі взялись штурмувати ворота Марка, але голкіпер «Рутенії» без проблем впорався з ударом. Гості старались не відставати від свого суперника і вже за декілька хвилин також створили гострий момент: Лукіяник перевірив пильність голкіпера дальнім пострілом, але безуспішно.
 
За п’ять хвилин Свищо пристрілювався з дальньої відстані, але Марко на місці. Загалом перші двадцять хвилин команди провели у рівній боротьбі. На 18-й хвилині Лукіяник подавав з кутового, але ніхто з партнерів не зміг зачепитись за м’яч.
 
22-га хвилина, стала результативною для футболістів з Великої Копані. Заробивши право на штрафний, Михайло Свищо чудовим ударом влучає у дальній кут воріт суперника - 1:0.
 
За декілька хвилин активний Лукіяник знову старався засмутити голкіпера господарів, але неточно. Забивши, команда господарів відчула впевненість у своїх силах і дедалі частіше опинялись біля воріт суперника. Підопічні Балажинця відповіли ударом Костика з 18-ти метрів, але заслабо.
 
На 35-й хвилині, після подачі зі штрафного, 8 номер Копані міг подвоїти перевагу своєї команди, але з декількох метрів не влучив у ворота. Надалі гра проходила без загострень.
 
Тайм другий почався також досить рівно. Обидва колективи комбінували переважно в центрі поля. На 50-й хвилині, Лукіяник завдавав удару зі штрафного, але вище воріт. За п'ять хвилин вболівальники Великої Копані знову святкували взяття воріт. Господарі заробили право на штрафний. Свищо скориставшись тим, що захисники суперника зупинились після свистку пробив з 30-ти метрів у порожні ворота - 2:0.
 
На 60-й хвилині Дорогі змусив занервувати оборону суперника. Відібравши круглого поблизу штрафного майданчика він потужно пробив, але повз ворота. Відразу в наступній атаці партнери вивели на ударну позицію 15 номера, але той не зміг влучити у ціль.
 
На 68-й хвилині, футболісти «Рутенії» мали хорошу нагоду аби скоротити відставання. Медведєв вийшов на побачення з голкіпером і вже перекидував останньго, але захисник вибиває круглого з порожніх воріт, тим самим рятуючи свою команду від пропущеного голу.
 
Згодом гості провели декілька замін і гра трохи пожвалилась. Остання двадцятихвилинка проходила під диктовку підопічних Балажинця. Колектив зі Сторожниці мав декілька непоганих моментів для того, щоб вирівняти рахунок.
 
Спочатку Гальчак завдавав удару з 10-ти метрів, але захисник суперника встиг заблокувати цей постріл. Згодом партнери вивели Антошина на ударну позицію, але Дмитро з декількох метрів пробив вище воріт. За декілька хвилин Янцо пробивав з-за меж штрафного майданчика, але неточно.
 
Отже, не зумівши пробити оборону суперника, підопічні Балажинця зазнають першої поразки в сезоні. Колектив з Великої Копані, в свою чергу, з хорошим настроєм готуватиметься до наступної гри.

P.S. Репортаж цього матчу є не повноцінним, через те, що арбітр після матчу відмовився надати протокольні дані. 

 
Арбітри: Гала М., Дубровка Є., Меденцій Д.
 
ФК «Велика Копаня» - ФК «Рутенія»Сторожниця 2:0

Голи: Свищо, 22, 55.
 
В.Копаня:
Запасні:
Тренер –
 
Рутенія: Марко Констянтин, Василиженко Юрій, Жентичко Іван, Колобов Євген, Мадяр Олександр, Гальчак Микита, Віталій Медведєв, Антошин Дмитро, Лукіяник Євген, Джуджук Ігор, Костик Ярослав.
Запасні: Рудольф, Загорчак Євген, Андрусь Владислав, Дьордяй Давид, Гряділь Олександр, Янцо Михайло. Тренер – Балажинець Рудольф
Олександр Гряділь
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці "Копані" Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1296 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: