Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Велика перемога юнаків Середнього (ФОТО)
20:12
Велика перемога юнаків Середнього (ФОТО)
У першому домашньому матчі сезону молодіжка Середнього порадувала місцевих вболівальників великим розгромом суперника.

У першому домашньому матчі сезону молодіжка Середнього порадувала місцевих вболівальників великим розгромом суперника.

Вже з самого початку поєдинку господарі заволоділи ігровою перевагою, яка вже на п’ятій хвилині почала втілювати у матеріальну площину. Попша перед штрафною сильно і прицільно пробив в дальній кут. Воротар безсилий. За хвилину Галик скористався непорозумінням голкіпера і захисника, які не розібралися хто з них має вибити м’яч. Як результат, Богдан закотив круглого вже у пусті ворота. Тиск на ворота Магаті не послаблювався, про що свідчить удар у стійку від Волошина та удар Балажа впритул – голкіпер відбиває.

На десятій хвилині рахунок став розгромним. Хрипак виконав подачу з флангу, яку головою замкнув Попша. Господарі забивали чи не в кожній другій своїй атаці. Тячівці ж грали у відкритий футбол, але до чужих воріт доходили досить рідко.

На 20-ій хвилині Галик отримує пас на хід і втікає на ворота, зупинившись в районі одинадцяти метрів, відкочує під удар Балажу, який забиває четвертий гол своєї команди. Ще за вісім хвилин Волошин виконав перехват в центрі поля і запускає в прорив Попшу, який робить простріл вздовж воріт. На дальній стійці Галик оформлює дубль у цьому матчі.

По перерві господарі продовжували розривати оборону Тячева. Так на 47 хвилині Балаж здійснив відбір на половині поля суперника і віддав передачу на Хрипака, який з семи метрів забиває шостий гол. За десять хвилин Денис Яцків подав з кута поля точно на голову центральному захиснику Будзю і той ставить крапку у погромі. На останніх хвилинах матчу юнаки Середнього заробили пенальті, та удар з одинадцять метрів Магаті відбив ногами.

Середнє продовжуючи славні традиції минулого сезону, знову впевнено йдучи на першому місці.


Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Іштван Біров, Едгар Міндас.
Делегат ФФЗ - Іван Головко.

Стадіон Середнє. Глядачів 200.

ФК Середнє – ФК Тячів 7:0

Голи: Попша, 5, 10, Галик, 6, 28, Балаж, 20, Хрипак, 47, Будз, 56.
м Середнє: Євген Мучичка, Богдан Будз, Степан Керій, Віталій Довгош, Денис Яцків, Роберт Хрипак, Валерій Волошин, Ігор Балаж, Богдан Галик, Михайло Попша, Анатолій Тотін.
Заміна: Йосип Басараб, Янош Мазар. Марян Гальчак, Степан Кундрик, Іван Зозуляк, Василь Попович, Олександр Бордаш.
Тренер – Дорогович М.

Тячів: Крістіан Магаті, Кевін Вошинець, Василь Чернявець, Мілан Бедей, Іван Юришинець, Назар Клюшник, Валентин Рущак, Анатолій Куля, Іван Григоренко, Петро Приходько, Юрій Гегедош.
Заміна: Володимир Білич, Петро Грись.
Тренер – Приходько Ф.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1023 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: