Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Великі Лази" дали бій діючому бронзовому призеру ЛЧЗ
22:33
"Великі Лази" дали бій діючому бронзовому призеру ЛЧЗ
Про те, як захисна модель дозволила колективу з Ужгородщинидосягти позитивного результату, читайте далі.

Незважаючи на певні позафутбольні моменти, які супроводжували «Заріччя» в одній із попередніх Ліг чемпіонів Закарпаття, цей колектив позитивними результатами поступово вже набув статусу авторитета цих змагань. Із огляду на це не стало дивиною, що представник Ужгородського району в двобої з клубом із батьківщини капусти й перцю, щоб не отримати гіркого перцю на полі, цілком логічно зробив ставку на міцний захист та швидкі контратаки.

Сам поєдинок розпочався з атак місцевих. На 5-й хвилині Кепич, на завершенні атаки по центру, віддав на Великошича, та на удар Ростислава в правий кут зреагував Галаговець, який вчасно змітився до стійки. Через хвилину аналогічний наступ завершився фолом проти Юрія Булези в 20-ти метрах від воріт. Сам постраждалий обвідним ударом повз стінку влучив у правий кут, та лазівці від голу врятувала стійка. Великошич міг додати м’яч у сітку з двох метрів та не зорієнтувався в ситуації й дозволив захиснику винести його подалі. Ще за мить біля протилежних воріт Зубанич якісним пасом вивів Гаврилешка на дуже вигідну ударну позицію. Та Волошин вчасно вибіг із воріт, зблизився з Анатолієм і відбив його розстріл впритул із 10-ти метрів.

На 24-й хвилині Кепич заробив право на штрафний удар, а Великошич пострілом зі стандарту в обвід стінки влучив у рамку, та воротар у падінні відбив і з другої спроби заволодів м’ячем. Через три хвилини Брич віддав на хід Юрію Булезі, проти якого порушили правила. Курилишин ударом зі стандарту пробив над поперечиною. Ще черз дві хвилини Назаренко заробив право на штрафний із 27-ми метрів. На влучний удар зі стандарту Олександра Мицьки зреагував воротар.

Ще гостріше було на 35-й хвилині, коли Мателешко, на завершенні наступу правим флангом зі зміщенням до центру, віддав на Плиску й Тарас влучив під праву стійку. Волошин у стрибку відбив, продемонструвавши свій найкращий сейв. Через вісім хвилин Брич, на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру віддав на Великошича й Ростислав пострілом із 12-ти метрів влучив у ближній нижній кут. Галаговець у пожежному режимі відбив його постріл.

Другий тайм був ще більш динамічним. На 52-й хвилині зарічанці, на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру, заробили право на штрафний. Курилишин зі стандарту влучив під ближню стійку. Воротар у карколомному стрибку відбив. Через дві хвилини 20-й номер «Великих Лазів» влучив під поперечину, та Волошин перевів на кутовий. Ще через хвилину Олександр Мицька з 35-ти метрів влучив у правий кут. Цього разу Владислав відбив і з другої спроби забрав круглого до рук.

На 62-й хвилині Великошич, на завершенні наступу правим флангом зі зміщенням до центру, віддав лівіше на Брича, а Михайло намагався влучити в праву дв’ятку, та м’яч полетів поруч із нею в лічених сантиметрах. Через дев’ять хвилин Курилишин, на завершенні атаки правим флангом, заробив право на штрафний і сам пробив у дальній верхній кут. Галаговець вчасно змістився й знову зреагував. Ще через десять хвилин Юрій Булеза, на завершенні наступу лівим флангом, заробив ще один штрафний і сам пострілом зі стандарту з 20-ти метрів пробив трохи вище правої дев’ятки.

На 87-й хвилині Курилишин, на фініші атаки правим флангом змістився до центру й розрізним пасом вивів Ганчича фактично на воротаря. Любомир цілив у правий кут, та м’яч оминув стійку із зовнішнього боку в лічених сантиметрах й змусив Андрія в розпачі схопитись за голову. Та останній шанс вирвати перемогу був на 93-й, доданій арбітром, хвилині у футболістів «Великих Лазів», які вирвались у реактивну контратаку правим флангом з поступовим зміщенням до лівого краю. Гаврилешко віддав лівіше на Мицьку, а Олександр ще далі спрямував на Плиску. Тарас міг вколочувати м’яч із вбивчої позиції, та Волошин самовіддано кинувся в ноги й врятував свою команду від вірного голу. Нічия дозволяє обом командам зберігати хороші перспективи на вихід із групи «В».   


29 жовтня, с. Заріччя, стадіон «Колос», хмарно, дощ, туман, + 7 градусів

«Заріччя» – «Великі Лази» – 0:0

«Заріччя»: Владислав Волошин, Ігор Черняк, Юрій Костак, Андрій Гасинець, Юрій Булеза, Михайло Греба, Михайло Брич, Ростислав Великошич, Андрій Курилишин, Іван Кепич, Василь Булеза.
Запасні: Іван Марко,  Любомир Ганчич, Юрій Сокач, Іван Шерегій, Сергій Білан, Владислав Машіко, Василь Зан, Василь Шерегій, Василь Фельцан.
Тренер – Сергій Караслай.

«Великі Лази»: Юрій Галаговець, Роман Плиска, Вячеслав Куцик, Тарас Плиска, Михайло Мотильчак, Анатолій Гаврилешко, Олег Мателешко, Дмитро Зубанич, Євген Шандор, Сергій Назаренко, Олександр Мицька.
Запасні: Юрій Кашка, Андрій Бокотей, Павло Калиняк, Віктор Совяк, Юрій Бобаль, Іван Мицька, Володимир Гарновді, Іван Рачкулинець, Юрій Шмулига.
Тренери – Іван Ковач та Йосип Микуланинець.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 986 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: