Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Великі Лази" стають володарями Суперкубку Ужгородського району (ФОТО)
16:48
"Великі Лази" стають володарями Суперкубку Ужгородського району (ФОТО)
Результативна зв’язка Великих Лаз Гаврилешко – Сов'як вирішила долю поєдинку на свою користь.

У складах обох команд можна відзначити повернення гравців, які раніше вже виступали за них і мали зіграти ключову роль у цьому матчі – це В’ячеслав Ковтан та Анатолій Гаврилешко.

Команди розпочали гру за схожими схемами 4-4-1-1. У великолазівців Мателешко виконував роль ліберо, у Олімпіка Ковтан розпочав поєдинок у центрі захисту, яку він освоїв у концівському Витязю. 

У перші десять хвилин підопічні Микуланинця одразу прибрали ініціативу і намагались чинити тиск на ворота Гвазави, однак до ударів не доходило. А на 11-ій хвилині коритнянці втікли у контратаку – Волошин віддав на Ковача, Ростислав повернув Волошину, який змістився на правий край карної зони і пробив з гострого кута, але м’яч йде повз дальній кут. На 15-ій хвилині Ковтан пробив зі штрафного з 27 метрів, Кашка забирає.

На 24-ій хвилині Сов'як проникаючим пасом вивів Гаврилешка на ворота і Анатолій реалізував цю нагоду – 0:1.

Олімпік продовжував загрожувати чужим воротам здебільшого зі стандартів. На 30-ій хвилині Савчин подав справа зі штрфного, Костів пробив головою, однак біля стійки. За дві хвилини Ковтан виконав штрафний удар з 20 метрів, шкіряний летить над поперечкою.

Трохи згодом команди ще обмінялись напівмоментами. Феньо змістився з свого правого флангу в центр і пробив з 19 метрів, але повз ворота. Схожий удар наніс Костів з кута штрафної, але його спроба вийшла хоч і точною, але слабкою, тож Кашка зловив. На 42-ій хвилині Гаврилешко виконав подачу справа, на дальній стійці чатував Зубанич, який пробив з гострого кута, але м’яч пройшов вздовж воріт.

У перерві представники Федерації футболу Ужгородщини та гості суперкубку нагородили всі команди Ужгородського району футбольними м’ячами, для підготовки до старту чемпіонату, який заплановано вже наступної неділі.

У Коритнян ключові гравці підходили по ходу гри і одразу виходили на поле, як от Мартинич у перерві та Чобаль у другому таймі. 

Перші хвилин тайму знову були за Лазами. На 48-ій хвилині Гаврилешко пробив з 19 метрів, трохи не влучив у рамку. А вже за дві хвилини знову зіграла зв’язка Гаврилешко – Сов’як, лише на цей раз вони помінялись місцями – Анатолій дочекавшись підключення партнера асистував, а Віктор вдало завершив затяжну атаку – 0:2.  

Та вже за сім хвилин інтрига повернулась у гру. Савчин з лівого флангу подав у штрафну, де Волошин спрямував круглого у ворота головою – 1:2.

Великі Лази зосередились на збереженні переможного рахунку і йшли вперед за рахунок довгих передач на Гаврилешка. Команда Калабіги випустила всіх своїх атакуючих гравців, до того ж Ковтан другий тайм вже розпочав у центрі поля, а наприкінці поєдинку грав вже на вістрі атаки. Однак всі намагання зрівняти рахунок зводились нанівець обороню біло-зелених. Найбільш реальну нагоду забити мав Ковтан на 84-ій хвилині, коли зі штрафного з 20 метрів влучив у поперечку. Також непогану нагоду мав Савчин на 90-ій хвилині, однак після подачі Мартинича пробив головою трохи вище воріт.

Фінальний свисток Назара Дьордя сигналізував перемогу Великих Лаз. У церемонії нагородження взяли участь депутат районної ради Андрій Кушнірук, голова Федерації футболу Ужгородщини Іван Ковач, його заступники Олександр Роман та Василь Хмельницький та головний тренер полтавської «Ворскли» Юрій Максимов.

Призи кращих гравців у складах фіналістів отримали В’ячеслав Ковтан у Олімпіка та Анатолій Гаврилешко з Великих Лаз.

І насамкінець Іван Ковач вручив головний трофей переможцям і привітав усіх з початком футбольного сезону, перш за все наголошуючи на дотриманні всіх карантинних норм.


«Олімпік» Коритянни – «Великі Лази» 1:2

Голи: Волошин, 57 - Гаврилешко, 24, Сов’як, 50.

Олімпік: Іраклій Гвазава, Богдан Дзямко (Олександр Монастирецький, 54), Юрій Калинич, Веніамін Савчин, Юрій Жидик, Віталій Папканинець, В'ячеслав Ковтан, Мирослав Волошин, Ростислав Ковач, Дмитро Костів (Олег Мартинич, 46), Орест Петканич (Юрій Чобаль, 66).
Запасні: Михайло Ільницький, Віталій Зінич, Андрій Соханич, Іван Диковець, Антон Гладков, Тарас Халак.
Тренер – Микола Калабіга.

Великі Лази: Дмитро Кашка, Іван Гогерчак, Олег Мателешко, Андрій Митровка, Євген Обдирко, Денис Павловський, Євген Шандор, Дмитро Зубанич (Олександр Іванов, 72), Ярослав Феньо (Віталій Сакадаті, 33), Віктор Сов'як, Анатолій Гаврилешко (Ростислав Дюгованець, 78). 
Запасні: Юрій Кашка, Михайло Ференцик, Владислав Гаврилешко, Олег Павлович, Едуард Югас.
Тренер – Йосип Микуланинець.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 863 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: