Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Великі Лази" виривають перемогу над "Медеєю" (ФОТО)
20:28
"Великі Лази" виривають перемогу над "Медеєю" (ФОТО)
У першому турі кубку чемпіонів Ужгородського району Великі Лази здобувають емоційну перемогу.

Звітний матч проходив у надзвичайно гострій боротьбі, адже для господарів Медея була принциповим суперником. У першій половині гри Оріховиця була ближчою до голу. На 5-ійхвилині Кашка не зумів зафіксувати м’яч, Хасан підібрав і проби зліва з гострого кута, але не точно. За декілька хвилин Хассан асистує Джібілу і той пробиває з 18 метрів, повз ворота.
 
Вперше змусив вступити у гру кіпера Медеї Мотильчак на 14-ій хвилині, коли здійснив підбір і одразу пробив з 20 метрів. За дві хвилини вже Митровка пробив з лівого краю, шкіряний пройшов біля стійки. На 22-ій хвилині захисник Великих Лаз Ряшко не вдало вибив м’яч, чим скористався Хассан, який вийшов сам на сам, але пробив над воротами. Ще одну нагоду Хассан змарнував коли пробивав з 14 метрів в один дотик, знову вище.
 
Господарі дивом не забили на 34-ій хвилині, коли Мотильчак пробив з штрафного з 22 метрів, Кривенько відбиває перед собою, Митровка першим був на добиванні та воротар знову рятує свої ворота. На 38-ій хвилині Халілу Анас завдав небезпечного удару з 21 метру, кіпер забрав. За хвилину гості подавали кутовий і в результаті штовханини опинився на землі Халілу, арбітр виписує жовту Сов’яку і призначає пенальті. До м’яча підійшов Джібріл – удар з позначки Кашка переводить у поперечку, добивання того ж Алію прийшлося знову у поперечку!
 
На старті другого тайму Медея обстрілювала ворота Кашки. Хассан пробив зі штрафного з лівого краю, але вище. Джібріл цілив у кут з 22 метрів, але трохи не влучив. Можар приклався з 25 метрів, м’яч просвистів над поперечкою. На 61-ій хвилині Халілу пробив з 24 метрів, воротар забрав. Арбітр дуже часто змушений був зупиняти гру свистками через грубі єдиноборства між гравцями, хоча жовті картки виписував рідко.
 
На 64-ій хвилині Мотильчак навісив зі стандарту, Шандор з близької відстані пробивав головою та над воротами. Через п’ять хвилин Мотильчак завдав прямого удару з штрафного з 20 метрів, вище воріт. На 72-ій хвилині воротар господарів продемонстрував свій кращий сейв у матчі, коли у стрибку парирував удар Халілу з 16 метрів.
 
Розв’язка поєдинку настала в завершальні хвилини матчу. Великі Лази активно йшли вперед і заробляли штрафні удари. Штатний виконувач стандартів Мотильчак на 88-ій хвилині подав справа, а Ішак на дальній добив у ворота – 1:0.
 
 
Арбітр – І. Бучок
Асистенти – О. Прудкий, В. Василиха
 
"Великі Лази" - "Медея" Оріховиця 1:0
 
Голи: Ішак, 88.
 
Великі Лази: Дмитро Кашка, Сергій Цигак, Михайло Мотильчак, Юрій Ряшко, Олег Мателешко, Михайло Стегура, Євген Шандор, Роман Митровка, Віктор Сов’як (Ішак Бакура, 41), Олександр Русин, Юрій Шмулига.
На заміну виходили: Дмитро Зубанич, Ммакама Кінгслі, Андрій Комарницький, Павло Калиняк.
 
Медея: Дмитро Кривенько, Василь Пазуханич, Вячеслав Куцик, Олександр Швенда, Богдан Добоній, Іван Варваринець, Анас Халілу, Андрі Курта, Роман Кононенко, Хасан Усман, Алію Джібріл.
На заміну виходили: Віктор Можар.
 
На 40-ій хвилині Джібріл не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1097 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Віола  
0
Ааа... Шьи молодєц воротнік Лаз - малий Кашка ... У 16 року потягти пеналь у такуй грі - "нє каждому дано"...

1 Віола  
0
Поки оріховські легіонери "дурачливо транжирили" моменти, то лазькі - використали чи не єдиний момент... Лази - молодці !

الاسم *:
Email *:
كود *: