Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Великі Лази завойовують Суперкубок Ужгородщини
11:35
Великі Лази завойовують Суперкубок Ужгородщини
У неділю, 17 квітня, на стадіоні села Оноківці відбулася гра за Суперкубок Ужгородського району сезону 2016 року.

Великі Лази завойовують Суперкубок Ужгородщини Зустрічалися володар Кубку Ужгородського району ФК «Великі Лази» та краща команда районного чемпіонату ФК «Лідер» Сторожниця.

Гра видалася досить складною, команди показали бойову гру. Ініціативою володіли більше команда з Великих Лаз.  Сторожниця теж нав'язувала свою гру і ні в чому не поступалася супернику, але підопічні Івана Ковача створювали більше гострих моментів.

Під кінець тайму Віктор Сов'як виводить Великі Лази вперед.

У другому таймі команди продовжували атакувати, але голів більше не було. Матч так і закінчився перемогою футболістів Великих Лаз з рахунком 1:0.

Після закінчення матчу команди привітали заступники голови федерації Василь Хмельницький та Іван Ковач.  Добрі слова сказав на адресу команд  депутат обласної ради Мирон Помпель.

Команда-фіналіст нагороджена  грамотою, медалями, а команда-переможець отримала грамоти, медалі та кубок. Також вручили грамоти президентам та тренерам команд - Мирон Помпель,Тиберій Мальованець, Іван Ковач, Андрій Пацкань, Йосип Микуланинець.

Оргкомітет визначив кращих гравців поєдинку - це гравець «Лідер» Сторожниця Віталій Микович та Великих Лаз Юрій Шмулига. Вони нагороджені грамотами та цінними подарунками.

Красень-кубок поїхав до Великих Лаз.
Василь Хмельницький
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1913 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: