Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Великі Лази" здобувають Кубок Ужгородщини 2017 (ФОТО)
09:10
"Великі Лази" здобувають Кубок Ужгородщини 2017 (ФОТО)
У неділю, 20 серпня, на стадіоні «Камелот» села Кам’яниця відбувся фінал кубка Ужгородського району з футболу серед дорослих та юнацьких команд.

Першими на футбольне поле вийши юнаки ФСК «Фаворит» Шишловці та ФК «Медея» Оріховиця. Перші 15 хвилин гра було рівною, але потім ініціатива повністю перейшла до Фаворита і лідери першості зуміли забити сім голів - 7:1.
 
Команда фіналіст нагороджена дипломом, срібними медалями та грамотами. Володар нагороджений кубком, дипломом, грамотами та золотими медалями. Кращим гравцем визнано Віталія Розлуцького із Шишловців, який нагороджений пам’ятним подарунком від Федерації футболу Ужгородського району. Подяками та грамотами нагороджені представники команд з Оріховиці Гринчук Ярослав, Олександр Комар, Юрій Ставинський, а в Шишловців Михайло Готра, Вадим Шоля, Сергій Коневалик та Владислав Лєнчик.
 
У дорослому фіналі, де зійшлися «Зірка» Лінці та «В. Лази» гра була досить напруженою, команди атакували то в одну, то в іншу сторони. Вже на старті Юрій Федьо пробивав головою з близької відстані, Галаговець відбив, добивання від Муранського знову парирував воротар. Наприкінці першого тайму великолазівець Анатолій Гаврилешко скористався помилкою захисників суперника і відкрив рахунок у матчі. Тож на перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь Великих Лаз. Другий тайм теж розпочався з атак , але рахунок до кінця зустрічі так і не змінився.

Великі Лази завойовують кубок Ужгородщини. «Зірка» Лінці нагороджені дипломом, грамотами та срібними медалями. Великі Лази нагороджені дипломом, грамотами, золотими медалями та красенем кубком, який вручив голова Федерації футболу Ужгородського району Іван Ковач. Кращим гравцем оргкомітет визнав Анатолія Гаврилешка.
 
Подяками, грамотами нагороджені у Лінців Юрій Текілій, Михайло Фединець, Олександр Пеца, у Великих Лаз Мирон Помпель, Михайло Митровка, Йосип Микуланинець. Також подякою нагороджена начальник відділу освіти, молоді та спорту Маріанна Михайлишина, директор «Камелота» Роман Мегела та сільський голова с. Кам’яниця Марія Коваль-Мазюта за хорошу організацію проведення фіналу кубка. У нагородженні приймали участь заступник голови Ужгородської районної ради Степан Мацко, методист відділу освіти молоді та спорту Ужгородської РДА Анатолій Чомоляк, заступник голови Федерації Олександр Роман та голова Федерації Іван Ковач. Дуже приємно у перерві матчів вболівальників та футболістів вітали концертною програмою артисти клубів с. Оноківці та с. Худльово.
Василь Хмельницький
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1506 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: