Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Великий футбол повертається у Драгово
22:18
Великий футбол повертається у Драгово
Після тривалої – 10-річної – перерви у селі Драгово, що на Хустщині, власними силами вирішили відновити футбольні традиції.

Після тривалої – 10-річної – перерви у селі Драгово, що на Хустщині, власними силами вирішили відновити футбольні традиції і створити свою футбольну команду.

З цією метою з ініціативи місцевого підприємця Івана Керити започаткували футбольний турнір і розіграли перехідний кубок «Трембіта».

- Ми вирішили більше залучати молодь нашого села до спорту. Зокрема до футболу, тим більше, що уже досить давно Драгово було без футбольної команди, - розповідає головний спонсор змагань Іван Керита. – Це юнацький турнір між учнями старших класів, який плануємо проводити традиційно весною та восени щороку. І дуже тішить те, що молодь нас підтримує. Більше того, вона має на меті відновити сільський спортивний зал і збирає для цього кошти. Сприятимемо їм у їхніх намірах. У цьому нас допомагає благодійний фонд «Надія» с. Драгово.

Відтак у турнірі взяло участь три команди, гру яких оцінювали вчителі фізичної культури школи, директор та власне колишні футболісти. Переможцям були вручені кубки, медалі та футбольні м’ячі.


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 819 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: