Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Великий футбол повертається в Ужгород
08:13
Великий футбол повертається в Ужгород
За участі представників міських клубів відбулося зібрання Федерації футболу міста Ужгород.

Великий футбол повертається в Ужгород
Захід відкрив виконавчий директор ФФмУ Михайло Митровський. Він зазначив, що міський футбол виходить на нову фазу розвитку, врахувавши недоліки в роботі в недалекому минулому. Зокрема, буде відновлено основні змагання, які торік не проводилися. Так, після турніру пам’яті на честь Валерія Онуфера, розпочнуть Кубок, а потім чемпіонат Ужгорода й Кубок стадіону «Авангард».
 
Голова федерації Віктор Качур виніс на розгляд ряд питань, які пов’язані з участю команд в основних змаганнях. Після обговорення з представниками клубів було вирішено: Кубок Ужгорода розпочнуть наступного тижня. У ньому стартують шість команд. Одразу провели жеребкування. 5 квітня «Вопак» зіграє з «Транвудом», а переможець пари 12.04 вийде на «Автомобіліст». Натомість «Славіст» поміряється силами з «Еко», а кращий у цьому поєдинкові зустрінеться 13 квітня з «Радванкою».
 
Загалом у чемпіонаті ігровими днями визнано вівторок, середу й четвер залежно від конкретних матчів у календарі. Перенос матчів дозволено тільки за умови згоди обох їх учасників. У команді дозволено виступати 6 гравцям, які беруть участь у змаганнях чемпіонату області у вищій лізі та за кордоном. Натомість представники першої ліги та районних змагань можуть брати в необмеженій кількості, як і юнаки 1998 року народження й молодші. Натомість гравцям-професіоналам виступати заборонено.
 
Учасники зібрання обговорили питання заявок, полів, суддівства, забезпечення лікарями тощо.
Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1638 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Саша  
0
Де і в скільки годин завтра будуть матчі?

الاسم *:
Email *:
كود *: