Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Великоберезнянці переграють гостей із Нижнього Коропця
07:56
Великоберезнянці переграють гостей із Нижнього Коропця
Попри спеку, команди разом назабивали 6 голів.

Великоберезнянці переграють гостей із Нижнього Коропця Очікування від цього матчу не були високими. Команди займають місця у нижній частині турнірної таблиці, та зірок з неба не хапають. Та і погодні умови були не надто футбольними. Більш ніж 25 градусна спека далася взнаки, через що гру кілька разів переривали на водопій.

З перших хвилин гри впевненіше з м'ячем виглядали гості з Н.Коропця. Точні дальні постріли Гея, та активні попереду Шіц та Магоч не давали спокою кіперу господарів. Така активність вже на 11-ій хвилині втілилась у гол. Після розіграшу стінки на правому фланзі, до лінії карної площі увірвався Олберт. Той пробив точно. 0:1.

Активними гості були і далі. Раз по раз гравці Н.Коропця організовували атаки здебільшого правим флангом. Та на останньому рубежі надійно грав Тряско. Далі впродовж першого тайму гра була млявою. Не допомогла навіть перерва на водопій. Гра активізувалася вже після 40-ої хвилини. Гравець Н.Коропця Смагін активно дискутував з головним арбітром. Та юнака один гірчичник не заспокоїв, тому рефері «нагородив» гравця і другою жовтою. Як підсумок – вилучення.

Дотиснути суперника, котрий грає в меншості, ще й на своєму полі – справа принципу. Тому вже три хвилини потому після активних маневрів на чужій половині поля, господарі все ж спромоглися провести мяч у ворота Н.Коропця. 1:1. 

У другому таймі гості, відчуваючи нестачу футболіста, грали вже від оборони. Через що мало не поплатилися. Адже вже 5 хвилин потому м'яч cтрусонув поперечку, після удару Пеняка.  А вже на 55-ій хвилині господарі зуміли вирватися вперед. Цього разу у воротах суперника відзначився Сабов. Той пройшов лівим флангом до лінії карної площі і підкрученим ударом вгатив м'яч у правий кут воріт. 2:1.

Відчувши істотну перевагу над суперником, великоберезнянці скинули оберти. І як наслідок вже на 66-ій хвилині пропустили м'яча. Прохід гостей по центру поля закінчився розрізним пасом на Василя Шіца. Той вибігши із глибини пробив точно у ворота. 2:2.

Незадоволені такою грою вболівальники господарів, гнали команду вперед. Повернути перевагу великоберезнянам вдалося вже на 71-ій хвилині. Пеняк самотужки пройшов з лівого флангу до центру карної площі суперника. І прибравши захисника відправив м'яч у ворота. 3:2.

Остаточно вбити інтригу господарям вдалося на 87-ій хвилині. Шевченко вирішив пробити по воротах з 30-ти метрів. Очевидно, до такого удару кіпер гостей був неготовим, м'яч влетів у сітку зовсім поряд із кіпером. У підсумку, 4:2.  


Арбітр – Василь Качур
Асистенти – Річард Готра, Олександр Бодня
4-ий арбітр – Богдан Павлюкович
Делегат – Матвій Бобаль

ФК «В.Березний» - ФК «Н.Коропець» 4:2

Голи: Федорка, 43’, Сабов, 55’, Пеняк, 71’, Шевченко, 87’ – Олберт, 11’, Шіц В., 66’.

ФК «В.Березний»: Тряско, Пекар (Баняк, 80’), Канюк, Савка, Сабов (Біганич, 57’), Веселовський, Шевченко, Головчак (Гондорчин, 52’), Словенський (Попович, 30’), Федорка, Пеняк (Кофель, 85’);
Запасні: Мастяк

ФК «Н.Коропець»: Пуга, Сорока, Васільєв, Смагін, Мельничак, Гей, Кіштулинець, Росул, Олберт, Шіц І. (Сабов, 78’), Магоч (Шіц В., 57’);
Запасні: Янкович, Попик, Гарапко;

Попередження: Веселовський – Смагін, Гей;

Вилучення: Смагін
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 991 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: