Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Великоберезняни мінімально переграють ФК «Бобовище»
20:28
Великоберезняни мінімально переграють ФК «Бобовище»
У рамках 14 туру Першості області (західна зона) ФК «Березний» приймав ФК «Бобовище».

Великоберезняни мінімально переграють ФК «Бобовище» З точки зору турнірного значення, цей поєдинок не відігравав значної ролі. Обидві команди знаходяться поруч у турнірній таблиці, і обидва колективи не претендують на високі місця у Чемпіонаті.  Все ж, імовірність опинитися на останній сходинці Першості (західної зони) у Великоберезнян є, хоч і суто математична.

Господарі цього поєдинку, вирішили звести до мінімуму можливість вильоту, тому у матчі проти Бобовища показали цілком пристойну гру. З перших хвилин поєдинку господарі вільно володіли м’ячем, шукаючи можливість прорвати оборону «Бобовища» з флангів.

Першу нагоду великоберезняни створили вже на 5-ій хвилині. Але удар з-за меж карної площі пройшовся мимо воріт. На 12-ій хвилині матчу господарі знову оточили ворота Віталія Підберецького, та кілька ударів поспіль прийшлися по захисникам Бобовища. А заключний постріл Словенського пройшовся вище воріт.

Гості у першому таймі зуміли створити всього кілька невиразних нагод. Втім, вже у другій 45-хвилинці голом могли відзначитися саме гравці «Бобовища». На 48-ій хвилині гри стандарт метрів з 20-ти майстерно виконав Русин. Проте кіпер господарів, Дмитро Готра, зумів парирувати удар з верхнього кута воріт. 2 хвилини потому той же Русин зумів втекти від захисту господарів, прориваючись з лівого флангу. Та з ударом по воротах Євген поспішив, м’яч пролетів поруч зі стійкою.

Перехопити ініціативу у гостей великоберезняни зуміли на 65-ій хвилині. Активними у атаці були Словенський, Пеняк та Федорка. Втім, і на їх постріли впевнено реагував кіпер гостей.

Відзначитись у воротах господарям вдалося аж на 82-ій хвилині. Стрімкий прохід Олександра Поляка з правого флангу закінчився навісною передачею на дальню стійку воріт суперника, де круглого підчатував Микола Словенський. 1:0.

Попри «слизький» рахунок атак на полі глядачі більше не побачили. Тому до кінця матчу великоберезняни впевнено утримали перевагу. І у підсумку відірвалися від останньої сходинки Чемпіонату ще на 3 очки.


ФК «Березний» - ФК «Бобовище» 1:0

Голи: Словенський, 82.

ФК «Березний»: Готра, Веселовський, Канюк, Савка, Біганич (Тацак, 90+2), Словенський Мик. Мик. (Пекарь, 90+2), Словенський Мик. Вас., Федорка, Попович (Поляк, 62), Пеняк, Сема.
Запасні: Шоляк
Тренер - Микола Шевченко

ФК «Бобовище»: Підберецький, Герц, Бундаш, Сенько, Шольц Роланд, Товт, Русин, Кізман, Шольц Річард, Напуда (Когутич, 64), Вінтонюк
Запасні: Сидоряк, Богович
Тренер - Іван Ковач

Попередження: Сена, Біганич, Канюк - Кізман, Сенько, Товт
Мартін ТУРКАЛО

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 980 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: