Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Верхньокоропецькі "Карпати" за два тури набрали майже стільки очок, як у першому колі
19:31
Верхньокоропецькі "Карпати" за два тури набрали майже стільки очок, як у першому колі
Підопічні Анатолія Рипковича розійшлися миром із «Бобовищем».

Верхньокоропецькі
Доволі нерівне протистояння очікувалось у матчі «Карпати» (В. Коропець) – «Бобовище», позаяк команди розмістились на третіх позиціях турнірної таблиці, щоправда господарі – внизу, гості – зверху. Єдиний козир на боці підопічних Анатолія Рипковича – сам Анатолій Рипкович, як граючий тренер, а ще троє гравців, котрі разом з ним перейшли із «Дерцена» у період міжсезоння. «Карпати» у попередньому турі зуміли здобути три очки на виїзді з «Невицьким замком». Тому якась інтрига, хоч чесно – невелика, ще залишилась.
 
«Бобовище», як один з основних претендентів на комплект нагород найвищого ґатунку, розпочало першим номером. Та злагоджена гра у захисті на чолі з капітаном і тренером «Тохою» залишала ворота Кирила Йовбака недоторканими.
 
Підопічні Івана Ковача більшість часу проводили на половині поля суперника. Натомість «Карпати» грали обережно і більше відбивались. Та увесь час оборонятись – алогічно. Це своїм підопічним Рипкович зумів донести після першої третини тайму і гра, відверто, вирівнялась. Господарі потроху, але впевнено змістились спочатку до центру поля, де зуміли нав’язати супернику свою гру, а згодом, відчувши себе справжніми газдами поля, почали турбувати володіння Івана Пуги.
 
За півтайму глядачі не побачили жодного небезпечного моменту від жодної з команд. І це, до честі, якраз «Карпатам». Їх влаштовувала і нічия. А у випадку перемоги, верхньокоропецькі футболісти набрали б за перші два тури рівно стільки очок, скільки за усе перше коло.
 
На 30-ій хвилині саме підопічні Анатолія Рипковича відкривають рахунок. Сергій Орос здійснив індивідуальний прохід лівим флангом і віддав точний пас на Бирака. Василь спочатку по м’ячу не влучив, та з другої спроби розмочив рахунок. 1:0. За це ми і любимо футбол. За його непередбачуваність.
 
Через шість хвилин Бирак ледь не оформляє дубль. Він отримав хороший пас з глибини поля, обіграв воротаря і не влучив у ворота. Певно, упевненості не вистачило в останній момент. «Карпати» уже стрибнули вище голови і це факт.
 
Ендшпіль першого тайму за гостями. Та господарям вдалося втримати натиск суперника. Принаймні у перші 45 хвилин.
 
Другий тайм обіцяв бути більш насиченим. Він, до слова, розпочався за попереднім сценарієм. І на 50-ій хвилині гості встановили паритет на табло. Дмитро Вінтонюк потужно пробив із 16-ти метрів. Кирили Йовбак миттєво зреагував, та удар був надто сильним. 1:1.
 
На 58-ій Михайло Станинець наважився на удар з-за меж штрафної. М’яч добряче потрусив стійку і дивом не влетів у сітку.
 
Анатолій Рипкович прогнозував такий розвиток подій, мовляв, у другому таймі гості підуть уперед великими силами і треба дуже щільно грати в обороні. Така установка коуча, в принципі, дотримувалась футболістами. Та бобовищанцям ніхто не заважав бити з дальніх дистанцій.
 
На 64-ій хвилині Сергій Бобик зробив хорошу подачу зліва. Головою замикав Роман Мідянчик. Кілька сантиметрів стали на заваді другого взяття воріт.
 
А в наступні 26 хвилин «Бобовище» не вилазило із половини поля суперника. Та рузальтат залишився незмінним.
 
Більше того, на 90-ій хвилині, після подачі з кутового, Юрій Бубряк пробив злету. Та воротар упорався з ударом. 1:1.
 
За перші два тури другого кола верхньокоропецькі «Карпати»набрали 4 очки. А за все перше – 6.
Віталій БІРОВЧАК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 635 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: