Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Верховина" вирвала перемогу на завершенні (ФОТО)
16:37
"Верховина" вирвала перемогу на завершенні (ФОТО)
Про центральний матч суботнього дня у Виноградові та першого туру в групі С дізнавайтесь далі.

Цей принциповий поєдинок міцних колективів Східної зони першої ліги пройшов на зустрічних курсах і цілком міг завершитись на користь будь-якої з команд. Та перший найгостріший момент поєдинку на 13-й хвилині створили міжгірці, що вказує на трохи більшу налаштованість цього колективу на здобуття результату. Та й загалом саме міжгірці є найбільшим подразником для «Карпат» із Дубового в боротьбі за орієнтовно срібну сходинку цієї численної групи. У згаданому ж епізоді Пуга опинився на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру й зблизька намагався розстріляти ворота суперника, та воротар та захисники в пожежному режимі зуміли ліквідувати цю небезпеку.
 
У великобичківців, які широко використовували фланги, найактивнішим був Мачек, який через три хвилини влучно пробив зі штрафного з лівого флангу. Красняник вчасно змістився трохи правіше й зреагував.
 
Ще небезпечніше було на 21-й хвилині, коли за наслідками атаки правим краєм Руснак віддав на хід Мачеку, а Василь переадресував далі на лінію воротарського майданчика на Локоту. Та Євген із вбивчої позиції спрямував поліеританову кулю над поперечиною.
 
Після цього спрацювало правило про «Не забиваєш ти, забивають тобі». Коли Пуга отримав другу, схожу до першої, нагоду забити, то пострілом із близької відстані переправив м’яч повз руки Йосипчука точно в правий кут, продемонструвавши п’ятдесятивідсоткову реалізацію своїх найкращих моментів – 1:0.
 
Таку ж реалізацію трохи згодом презентував і Локота, який на завершенні наступу по центру отримав короткий пас від Ухаля й із середньої дистанції влучив у правий верхній кут – 1:1. При цьому м’яч рикошетом від поперечини залетів у сітку, підкресливши, що саме цей шедевр цілком міг би претендувати на роль кращого голу туру.
 
Ближче до завершення тайму додали в активності й міжгірці. На 33-й та 35-й хвилинах Євген Яргін двічі якісно віддав на хід Манжосу. У першому випадку Василь підступно пробив метрів із дванадцяти зовсім поруч із правою ближньою стійкою й у розпачі схопився за голову, а в другому він із допомогою дриблінгу змусив суперників порушити проти себе правила. Та після верхової подачі Яргіна жоден із партнерів не зміг замкнути цю передачу й команди були змушені йти в роздягальню в пропорціях один проти одного.
 
У другому таймі першу нагоду забити знову створили гравці «Верховини», які на 43-й хвилині організували небезпечну атаку лівим флангом. Пуга змусив суперника ціною жовтої картки відтермінувати локальну небезпеку. Манджос зі штрафного прострілив у район одинадцятиметрової позначки на Дениса Яргіна й той прицільно спрямував м’яч у лівий кут. Та номінальним гостям допоміг рикошет від захисника, що дозволив перевести потенційний гол у менш болючий кутовий.
 
Через чотири хвилини не менш гідна відповідь сталась від «Івана Яремчука», коли Локота коротко віддав на партнера, який влучив у лівий кут. Та від голу «Верховину» врятувала стійка, від якої м’яч полетів уздовж лінії воріт і за мить опинився в руках Красняника.
 
На 54-й хвилині Мачек ударом зі штрафного цілив у ліву дев’ятку, та круглий полетів трохи лівіше від стійки. Через вісім хвилин Пуга завершив атакувальну дію по центру влучанням у рамку воріт, та Йосипчук зреагував. Однак, уже після наступної атаки й Сергій був безсилим залишити рахунок мировим. Локота вдало прострілив із кутового з правого флангу вздовж лінії воротарського майданчика й м’яч дістався майже до дальньої стійки. Найспритнішим у тій ділянці поля був Мушка, який і проштовхнув його в сітку, потрапивши в обійми партнерів – 2:1.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк та Вадим Рубей
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
3 лютого, м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик», хмарно та дощ, 130 глядачів
 
«Верховина» Міжгір’я – «імені Івана Яремчука» Великий Бичків – 2:1 (1:1)
 
Голи: Пуга, 22, Мушка, 64 – Локота, 28.
 
«Верховина»: Олександр Красняник, Ігор Фурдь, Михайло Василевський, Олександр Медулич, Денис Яргін, Василь Манжос, Ярослав Биба, Володимир Пуга, Іван Мушка, Анатолій Мандзюк.
Запасні: Андрій Черничка, Олександр Пішта, Юрій Красняник.
тренери – Михайло Василевський та Анатолій Садков.
 
«імені Івана Яремчука»: Сергій Йосипчук, Мирослав Липян, Василь Мандзюк, Володимир Басараба, Сергій Крегул, Йосип Ухаль, Михайло Бойчук, Олег Руснак, Василь Рус, Євген Локота, Василь Мачек.
Запасні: Юрій Марущак, Денис Ціпле, Ростислав Басараба, Микола Рус, Микола Гучканюк.
тренери – Йосип Сидоряк та Руслан Ухаль.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 891 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: