Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Верховинський «Інтер» перемагає «Копаню»
11:32
Верховинський «Інтер» перемагає «Копаню»
У першій лізі східної зони команда-дебютант ліги ганичівський «Інтер» впевнено укріплює лідируючу позицію.

Верховинський «Інтер» перемагає «Копаню» Цього разу в Ганичах зазнала фіаско команда з «Копані», яка також претендує потрапити до кращої трійки команд.
Футбол у гірських Ганичах по-справжньому люблять і люди компетентно розбираються в футбольних тонкощах. Близько тисячі вболівальників зібралися на місцевому стадіоні, щоб підтримати рідну команду в цьому двобої.

З перших хвилин господарі змарнували дві стовідсоткові нагоди відкрити рахунок у матчі. В одному з епізодів молодого воротаря копанців підстрахувала стійка воріт, а в іншому - забракло точності нападнику господарів Денису Бережанику. Натомість вже атака гостей у відповідь призвела до справжньої пожежі у воротарському майданчику «Інтера». Дива реакції продемонстрував воротар господарів Олександр Візичканич, який двічі поспіль парирував удари від копанських нападників.

А на 14-й хвилині розгорнута атака «інтерівців» завершилася точним ударом Павла Велегана з-за меж штрафного майданчика у кут воріт копанців – 1:0.

Далі гра дещо заспокоїлася, а вже наприкінці тайму певною ініціативою заволоділи гості, здійснили кілька кинджальних атак та удари від Миколи Магули та Михайла Свища в карколомних стрибках відбиває «інтерівський» воротар.

В другому таймі було багато позиційної боротьби в центрі поля. Гостроти додавало виконання стандартів – штрафних, кутових. На 52-й хвилині захисник господарів біля бокової лінії порушив правила проти Еріка Івашко. Після навісу в район воротарського майданчика м’яч від захисника зрикошетив на дальню стійку, де вміло на другому поверсі зіграв Микола Магула, завдавши влучного удару по «інтерівських воротах» - 1:1.

Господарі не знітилися, а знову шукали шляхи до воріт копанців – на 66-й хвилині після подачі з кутового оборонців та воротаря «Копані» на другому поверсі переграв Богдан Хмура, який і виводить свою команду вперед – 2:1.

Після цього гості великими силами пішли вперед, інколи пропускаючи контратаки «Інтера», правда з останнім ударом у господарів не виходило. Тим не менш, вони вміло вибудували захист і втримали потрібний результат. Впевнено відірвавшись від найближчих переслідувачів.


Стадіон с.Ганичі. Глядачів: 875

ФК «Інтер» Ганичі – ФК «Копаня» – 2:1 

Голи: Велеган 14, Хмура 66 - Магула 53

«Інтер»: Візичканич, Фіцай Микола, Фіцай Михайло, Фіцай Іван, Греминець (Максимчук 80), Велеган, Хмура, Руснак, Монодик, Магула, Бережник.
Запасні: Перегиня, Рибалко, Молодик.
Тренер: Михайло Фіцай

«Копаня»: Фурик Іван О., Кікало, Івашко, Будз, Фозикош, Фурик Іван П., Штефанко, Агапітов, Варга, Свищо, Магула.
Запасний: Фурик Іван І.
Тренер: М.Фурик
Роман СЕНИШИН
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 911 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: