Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Ветерани 55+: закарпатці останні
10:51
Ветерани 55+: закарпатці останні
До цього в різних містах нашої країни змагалися спортсмени, вік яких обмежувався 50-ма роками.

Ще на початку листопада в м. Сарни (Рівненська обл.) під егідою Федерації футболу України вперше пройшов чемпіонат України з футболу серед ветеранів 55 років і старших.

До цього в різних містах нашої країни змагалися спортсмени, вік яких обмежувався 50-ма роками.

Сюди прибули колективи з Львівщини («Легенда»), Луцька («Абориген»), господарі змагань – команда «Маяк» та Закарпатський колектив під керівництвом Еміла Грицища («Поступ»). Ігри обслуговував суддівський корпус на чолі із заслуженим тренером України та СРСР Віталієм Кулібабенком з м. Київ.

Протягом 2-ох днів команди змагались за титул найсильнішої. На жаль, наша команда показала найгірший результат. У перший день програвши «Легенді» - 2:1. Згодом «Поступ» намагався взяти реванш у «Аборигена», але спортсмени з Луцька проявили свій бійцівський характер і впевнено перемогли своїх візаві з рахунком - 3:0.

Наступного дня останню гру в розіграші завершував «Маяк» та «Поступ». В цьому протистоянні було забито чотири м’ячі. Прикрим є те, що три з них на рахунку ветеранів з Сарн.

В підсумку «Абориген» та «Маяк» набрали рівну кількість очок – по сім. Але за різницею забитих та пропущених м’ячів на перше місце застрибнули саме футболісти з Луцька, лишивши сарненським спортсменам вільне друге місце. Третю сходинку зайняла львівська «Легенда», а замкнув квартет закарпатський «Поступ».

Команди-призери отримали пам’ятні сувеніри від організаторів. А Василя Пістоля (команда «Маяк») було визнано кращим гравцем турніру.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 870 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: