Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ветерани дубівських "Карпат" перемогли київських динамівців (ФОТО)
13:17
Ветерани дубівських "Карпат" перемогли київських динамівців (ФОТО)
У неділю, 7 серпня, на стадіоні «Карпати» в смт Дубове відбулось футбольне свято.

Ветерани дубівських
У неділю, 7 серпня, на стадіоні «Карпати» в смт Дубове відбулось футбольне свято, присвячене 30-річчю виступів ФК «Карпати» у чемпіонаті України серед колективів фізкультури та участі у фіналі Кубка УРСР.
 
Спеціальними гостями свята стали ветерани збірної України. Під час гри було проведено збір коштів на лікування онкохворих спортсменів. Головним організатором дійства стала громадська організація «Карпати Дубове». Свято проведено за підтримки народного депутата України Василя Петьовки, місцевих приватних підприємців: торгового центру «Абсолют», «БМІ», «Карпатлайн», «КІК» та інших.

Відкрив спортивне дійство селищний голова Василь Носа, привітавши присутніх з футбольним святом. Розпочались футбольні баталії між юними спортсменами смт Дубове. Три футбольні команди змагались між собою за коловою системою. За підсумками турнірів учасників було нагороджено кубками та грамотами. Також під час свята показали свою майстерність дубівські футболістки – чемпіонки району серед жіночих футбольних команд. 

Затим свято продовжив товариський матч між футбольними командами «Карпати» смт Дубове та «Поляна» Свалявський район. З рахунком 1:3 перемогли гості поля – свалявські спортсмени.

Відтак, відбувся довгоочікуваний матч між ветеранами збірної України та ФК «Карпати». У турнірі зіграли легенди українського футболу, які виступали за ФК «Динамо» та збірну України,  Василь Рац, Іван Яремчук, Віктор Леоненко, Віктор Хлус, Всеволод Романенко, Олександр Дамін, Володимир Безсонов, Анатолій Дем’яненко. 

Поєдинок закінчився нічиєю - 2:2. А у серії після матчевих пенальті перемогу здобули господарі поля – ветерани ФК «Карпати» з рахунком 3:2. 

У перервах між футбольними баталіями ветеранів-футболістів з Дубового було нагороджено подяками від федерації футболу Закарпаття за вагомий внесок у розвиток футболу у регіоні. Таку ж подяку отримала ГО «Карпати Дубове» за організацію та проведення спортивного дійства.



















































Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1120 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Саша  
0
Леоненко точно был?Он же вчера вечером в Великом футболе участвовал экспертом

الاسم *:
Email *:
كود *: