Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ветерани Ужгорода нокаутують тячівців (ФОТО)
19:39
Ветерани Ужгорода нокаутують тячівців (ФОТО)
Господарі перемагають з великим рахунком і вириваються у лідери групи.

Ветерани Ужгорода нокаутують тячівців (ФОТО) З самого початку гри господарі прибрали ініціативу до своїх ніг і створювали свої моменти. На 11-ій хвилині капітан салатово-чорних Тарас Тулайдан подав корнер, Мітуля пробив головою з десяти метрів парашутом у дальню дев'ятку. 1:0.    

Гості відповіли проривом Ороса і ударом з 18 метрів, та Айрапетов на висоті. Та все ж більш гаряче було біля протилежних воріт. Зубанич сильним пострілом з правого кута штрафної провірив надійність кіпера суперника. Грабар увійшов у штрафну, але довго завозився з м’ячем і удар з семи метрів пройшов мимо.

Хорошу нагоду забити мав Скоблей, після пасу від Дурана, та за гостей зіграла поперечина. Та за декілька хвилин Скоблей асистував Феєшу, який відважився на удар з 17 метрів. М'яч зачепив захисника і пішов точно під ліву стійку, Шепель не зміг дотягнутися. 2:0.

До завершення першої половини гри тячівці стараннями Василя Габорця та Сергій Цубери завдали декілька ударів з середньої дистанції. А найбільш гострим був момент, коли після подачі з кутового Іван Грін підібрав круглого і потужно пробив з 16 метрів. Айрапетов здійснює важливий сейв для своєї команди.

В другому таймі господарі все так же володіли територіальною перевагою. Тячів намагався грати більш вертикально, чим швидше дійти до чужих воріт. В одній з атак ужгородці вийшли три в два, Скоблей віддав на Плиску і Роман добряче приклався з 14 метрів, та голкіпер врятував свої ворота. На 54-ій хвилині Стецо закинув за спини захисникам червоно-чорних, куди забіг Грабар і Олександр впевнено реалізував вихід на воротаря. 3:0.

Через три хвилини, Іштван Пфайфер з лівого флангу філігранною передачею вивів Скоблея на ударну позицію і Анатолій з 16 метрів провів останній гол команди у цьому матчі.    

Варто згадати штрафний удар від Когутича у дальню дев'ятку та Шепель в останній момент врятував. Мітуля вистрілив з лівого краю штрафної та кіпер переводить шкіряного у поперечину.

Ужгород робить вагому заявку на вихід з групи. Тячів завершує другий груповий етап з одним пунктом і надіятиметься, що берегівці пропустять ще більше.
 

Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Крістіан Ліб, Роман Фаринич
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст»
Глядачів 50
 
Ужгород – Тячів 4:0

Голи: Мітуля, 11, Фейєш, 31, Грабар, 54, Скоблей, 57.

Ужгород: Григорій Айрапетов, Василь Стецо, Олександр Грабар, Тарас Тулайдан, Іштван Пфайфер, Іван Дуран, Сергій Місяйло, Роман Плиска, Олександр Когутич, Олег Яворів, Анатолій Скоблей.
На заміну виходили: Василь Зубанич, Юрій Свистак, Томаш Мітуля, Вячеслав Пінковський, Анатолій Рипкович, Сілард Феєш.

Тячів: Василь Шепель, Іван Грін, Юрій Пахомов, Віктор Прокоп, Валерій Гайдуков, Федір Приходько, Іван Паш, Андрій Орос, Сергій Цубера, Василь Габорець, Іван Юсип.
На заміну виходили: Руслан Ухаль, Віктор Курічко, Михайло Руснак.
 Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1126 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: