Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ветерани Ужгородщини грали в міні-футбол
09:07
Ветерани Ужгородщини грали в міні-футбол
У суботу в спорткомплексі «Зінедін» відбувся кубок Ужгородщини з міні-футболу серед ветеранів 45 років і старші.

У суботу в спорткомплексі «Зінедін» відбувся кубок Ужгородщини з міні-футболу серед ветеранів 45 років і старші.

У змаганнях взяли участь три команди: Баранинці, Сторожниця, збірна команди ДЮСШ-Н.Солотвино. Із невідомих причин на турнір не приїхали В.Геєвці й В.Лази, які раніше підтвердили свою участь у кубку.

У першому матчі минулорічний чемпіон Сторожниця зустрівся з ДЮСШ-Н.Солотвино. При великій територіальній перевазі збірної команди, де Йосип Микуланинець та Микола Брензович змарнували принаймні 4-5 стовідсоткових моментів, перемогу святкувала команда Тиберія Мальованця з рахунком 3:2.

У матчі Баранинці – Сторожниця перевага була на боці господарів, де виділялися гравці Михайло Залом та Михайло Куртанич, а у гостей – Михайло Новак, які в принципі й вирішили долю боротьби. Рахунок 5:3 на користь Баранинців.

Миром, з рахунком 4:4, розійшлися ДЮСШ-Н.Солотвино – ФК «Баранинці». На останній секунді матчу при нічийному результаті Іван Головко не поцілив у порожні ворота.

Отже, 1-ше місце посіли Баранинці, 2-ге – Сторожниця, 3-тє – ДЮСШ-Н.Солотвино.

Команди нагороджені футбольними м’ячами, а переможець – кубком, які вручив голова федерації футболу Ужгородського району Олександр Роман.

Після матчу команди-учасниці турніру пригощалися бограчем, які приготували кухарі з Глибокого Степан Лазар та Іван Фатула.

Василь ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 756 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: