Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ветерани з Буштина перші на Тячівщині
21:32
Ветерани з Буштина перші на Тячівщині
Фінал традиційноготурніру за Кубок Тячівського району з футболу серед ветеранів пройшов на стадіоні «Тиса» в селищі Буштино 2 червня.

Фінал традиційноготурніру за Кубок Тячівського району з футболу серед ветеранів пройшов на стадіоні «Тиса» в селищі Буштино 2 червня.

Участь у змаганнях взяли 4 команди з Тересви,Тереблі, Тячева та Буштина. Серед учасників були визначні спортсмени, які в минулому відстоювали честь найкращих команд Тячівщини. Організатором спортивного дійства виступила районна федерація футболу, зокрема комітет з питань проведення змагань серед ветеранів, головою якого є Іван Паш.

Футбол виявився видовищним та цікавим, протягом матчів жодна з команд не хотіла поступатись супернику, футболісти почергово створювали небезпечні моменти та відправляли м’ячі у ворота. Загалом всі учасники змагань отримали насолоду від улюбленої гри та подарували вболівальникам максимум позитивних емоцій.

По завершенню всіх матчів гість свята – завідувач сектору молоді та спорту Тячівської райдержадміністрації Василь Герчак - привітав учасників спортивного дійства та вручив призерам турнірузаслужені нагороди - кубки та грамоти районної державної адміністрації. Зокрема він відзначив хорошу спортивну майстерність ветеранів футболу і закликав частіше проводити такі змагання з метою залучення до занять спорту та здорового способу життя якомога більше мешканців району різного віку. Звернув увагу, що серед вболівальників, на жаль, було мало молоді, адже їм є чого повчитись у старшого покоління з багаторічним досвідом у футбольній грі.

За підсумком всіх матчів на третій сходинці опинились тячівські футболісти, почесне друге місце посіли тересвянці і впевнену перемогу виборола команда ветарнів футболу з Буштина. Відзначено також кращих гравців турніру у номінаціях: «Кращий воротар», «Кращий нападник» та «Кращий захисник».

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 722 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: