Головна » Усі публікації » на Закарпатті » VI Міжнародний турнір "Дитячі мрії" (U-8). Фінали (ФОТО)
19:20
VI Міжнародний турнір "Дитячі мрії" (U-8). Фінали (ФОТО)
27 жовтня відбулись фінальні матчі міжнародного дитячого турніру "Дитячі мрії".

VI Міжнародний турнір В останній день змагань, 27 жовтня, пройшли вирішальні матчі, де кожна команда боролась за підсумкове місце на турнірі.

Цілком прогнозовано FSG легко дістався фіналу, де їх чекала зустріч з київською командою. Саме гості першими забили і певний час зуміли стримувати суперника, однак підопічні Ревти все ж дотисли суперника і вирвали перемогу 4:1.  

У грі за третє місце Зінедін вийшов вперед 2:1, але згодом пропустив чотири голи від Дебрецена, до кінця матчу вони скоротили рахунок до мінімуму, але зрівняти не встигли, тож 4:5 за угоряцми.

Після закінчення ігрової частини змагань, заступник голови Федерації футболу Ужгородського району Василь Хмельницький та організатор турніру Василь Орос розпочали нагородження призерів та кращих гравців в окремих номінаціях. Кращим воротарем став Роман Оладкьо ("Зміна" Київ), кращий захисник – Норберт Татар (OFS "Debrecen"), кращий півзахисник – Тимофій Пугачов (FSG Ужгород), кращий нападник – Роман Бобир ("Зміна" Київ), кращий бомбардир – Крістіан Беняк (FSG Ужгород), кращий гравець – Владислав Мартинич ("Зінедін" Ужгород).

Також спонсори турніру туристична компанія "Аміго Тревел" та "Рапід таксі" відзначили кращих гравців своїми подарунками. Цінні подарунки від "Аміго тревел" отримав Крістіан Беняк (FSG Ужгород) та Владислав Мартинич ("Зінедін" Ужгород), а від "Рапід таксі" Мате Ботонд (ОФС Дебрецен). 

Далі угорці отримали грамоти, бронзові медалі та кубок за третє місце. Київська Зміна також була нагороджена грамотами, срібними медалями та кубком. І головний приз турніру було вручено FSG Ужгород.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

Підсумкове розташування команд:

1. FSG Ужгород
2. «Зміна» Київ
3. OFS Debrecen (HU)
4. «Zinedine» Ужгород
5. CFT Academy (SK)
6. ФК «Львів» сині
7. СДЮСШОР Ужгород
8. «Метеор Ужгород
9. «Буковина» Чернівці
10. ФК «Минай»
11. «Оболонь» Київ
12. «Фаворит» Великий Березний
13. OFS-2 Debrecen (HU)
14. ФК «Львів» білі
15. FSG-2 Ужгород
16. «Олімп»Ужгород
17. «Zinedine-2» Ужгород
18. ДЮСШ 26 Київ
19. ОК ДЮСШ Україна
20. ФК «Минай 13»
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1153 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: