Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вибухнули трійочкою в другому кар’єрному (ВІДЕО)
09:10
Вибухнули трійочкою в другому кар’єрному (ВІДЕО)
Про черговий переможний заїзд клубу з Мукачівщини в крайню, найбільш східнішу, ділянку Західної зони дізнавайтесь далі.

Вибухнули трійочкою в другому кар’єрному (ВІДЕО)
Незважаючи на не надто вдалі останні мандри «Гірника» в столицю виноробства Закарпаття, уболівальники не зрадили своїм улюбленцям і прийшли підтримати їх у двобої із ще одним фаворитом із Мукачівського району. Певну долю оптимізму зіграв досягнутий камбек у протистоянні з непоступливим «Невицьким Замком», коли підопічним Качура, як повідомляв наш сайт, вдалось оптимістично вийти з 0:2. Та цього разу суперник був набагато грізніший і повторення нещодавнього досягнення «Колоса» з Іванівців у Довгому виглядало й тут цілком реальним варіантом.
 
Старт першого тайму не віщував нічого поганого господарям, які намагались шукати щастя в флангових атаках із використанням середніх передач та навісних подач у штрафний майданчик. Гості були готові до цього, а самі віддавали перевагу комбінаційним діям із використанням коротких та середніх передач. Одна з таких атак по центру зі зміщенням вліво завершилась першим влучним ударом. Лозинець приклався з лівого краю штрафного майданчика, та Фляшко зумів відбити, а далі Шпірь у пожежному режимі винесли подалі. Через хвилину Афанасьєв у подібному стилі розрядив ситуацію в своїй карній зоні після атаки «Гірника» правим флангом, започаткованої перехопленням від Козуба, та в цьому разі до удару справа не дійшла. Перше влучання від господарів сталось на 11-й хвилині, однак удар Куцика тільки привів Безика до тонусу.
 
Гравці «Дерцена» поступово захоплювали контроль над м’ячем і продовжували шукати щастя в атаках правим флангом. Одна з них завершилась точним ударом Поповича метрів із двадцяти п’яти зі штрафного. Фляшко знову парирував. Всі намагання команди в світлій формі пробити у відповідь блокувались. Шанс забити був хіба у Тернинка, що міг на 19-й хвилині додати м’яч із кількох метрів, коли після прострілу Козуба з правого флангу Безик не зміг одразу зафіксувати м’яч. Утім, до удару справа так і не дійшла. Через чотири хвилини Лозинець намагався здати екзамен акторської майстерності в чужій карній зоні, та Лофинець жовтим кольором відправив Мишка на додаткове завдання.
 
Далі Міклош вийшов віч-на-віч із воротарем, та піднятий прапорець Мондика змусив Олександра згадати про школу й географічні та геометричні паралелі. Після цього Міклош пасом вивів на побачення з голкіпером Мідянчика, який уникнув поза грою, та Фляшко вийшов із воріт і став переможцем у цій очній дуелі двох футбольних інтелектів. Простріли з правого флангу ставали все загрозливішими. Рокосовцям би притримати м’яч, притишивши футбольну мить, та вони чомусь поспішали й давали новий часовий грунт для гостроти біля своїх воріт. На 34-й хвилині Міклош заробив право на штрафний недалеко від лівого кута карної зони й сам влучно пробив. Фляшко зреагував. І хоча м’яч до самого свистка на перерву ще не раз бував недалеко від володінь Павла, та часті офсайди, недостатня сконцентрованість на завершенні та нефарт Лозинця в епізоді перед свистком на перерву не дозволяли відкрити рахунок. Натомість, господарі на 43-й хвилині мали свій найкращий у матчі шанс відзначитись, коли Тернинко опинився на завершенні триходівки по центру й метрів із семи міг відкривати рахунок, але Рипкович та Афанасьєв у пожежному режимі намагались заблокувати й цим трохи налякали Віталія, який пробив повз ліву стійку.
 
Початок другого тайму трохи активніше провели господарі. Утім, до суттєвої гостроти це не призводило, та навіть кілька разів змушувало рятуватись від контратак. Одна з таких призвела до зміни рахунку. Кімірін дальнім пасом вирізав діагональ з правого флангу на лівий край на Міклоша, а Олександр середньою передачею вперед на Лозинця. Михайло спрямував м’яч повз Фляшка під праву стійку – 1:0. Через хвилину Михайло міг на завершенні триходівки по центру оформити дубль, та вихід віч-на-віч із воротарем підсумував ударом повз праву стійку.
 
На 56-й хвилині Павлій відповів ударом метрів із двадцяти п’яти під поперечину. Безик у стрибку відбив. Після цього спрацював стандарт. Попович заробив право на штрафний із правого флангу й сам подав на дальню стійку, де господарі не встежили за Мідянчиком, що головою підправив м’яч у сітку – 2:0.
 
Через десять хвилин «Гірник» міг скоротити розрив у рахунку, коли Томишин точним ударом головою в правий кут відгукнувся на подачу з кутового, та цього разу стійка зіграла за Безика. Після цього спрацювала контратака по центру, на завершенні якої Лозинець отримав середній пас і викотив на дальню від себе стійку на Міклоша, який із кількох метрів вколотив у сітку й довів інтригу до мінімуму – 3:0.
 
Через сім хвилин Гоздог відгукнувся на лівій стійці на простріл із правого флангу, та на якусь мить не встиг, щоб замкнути її з вбивчої позиції.
 
Не гірше за своїх старших одноклубників виглядали юнаки з «Дерцена», які в кожному з таймів забили по голу й цього виявилось досить для впевненої перемоги у два голи.
 
 
Арбітр – Віталій Лофинець
Асистенти – Мирослав Гала та Микола Мондик
Делегат ФФЗ – Ласло Зайтлер
 
19 травня, с. Рокосово, стадіон «Гірник», хмарно з проясненнями, + 18 градусів, 200 глядачів
 
«Гірник» Рокосово – «Дерцен» – 0:3 (0:0)
 
Голи: Лозинець, 53, Мідянчик, 62, Міклош, 79.
 
«Гірник»: Павло Фляшко, Павло Павлій, Віталій Міллер, Віктор Щпірь (Юрій Фотан, 59), Михайло Томишин, Віталій Тернинко, Іван Козуб (Анатолій Близнюк, 77), Василь Келемен, Сергій Куцик, Сергій Шетеля (Василь Тодавчич, 66), Богдан Хмура (Михайло Щолоков, 52).
Запасні: Андрій Гоздог, Роман Павлик, Ярослав Калинич.
тренер – Василь Качур.
 
«Дерцен»: Михайло Безик, Іван Попович, Кирило Кімірін, Юрій Піщальник, Андрій Афанасьєв, Євгеній Обдирко, Анатолій Рипкович, Олександр Міклош, Іван Макухан (Роман Неделюк, 51), Роман Мідянчик, Михайло Лозинець.
Запасні: Кирило Йовбак, Павло Проців, Роман Неделюк.
в. о. тренера – Петро Біров.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1513 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: