Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Віце-президент Асоціації Футзалу України прибув в Ужгород
22:01
Віце-президент Асоціації Футзалу України прибув в Ужгород
До обласного центру Закарпаття приїхав віце-президент Асоціації Футзалу України Вадим Каганов.

Віце-президент Асоціації Футзалу України прибув в Ужгород Приводом стало створення вперше в історії Ужгорода своєї футзальної ліги. Наразі цей вид спорту представлений в усіх обласних центрах України, окрім Чернігівської області.

Вадим КАГАНОВ, віце-президент Асоціації Футзалу України:

"Наша футзальна збірна по рейтингу ФІФА є 5 в Європі і 8 в світі. У нас є професійна - Екстра-ліга, в якій грають 10 команд. Є Перша ліга - грає 6 команд, в якій 3 роки тому брала участь «Говерла» (Ужгород). Це також Аматорська футзальна Ліга України. Думаю, що це наймасовіший спортивний проект України. У цій лізі України бере участь близько 1100 команд, які грають в 30 чемпіонатах областей і міст, це практично близько 15 тисяч гравців."

Оцінив очільник Всеукраїнської аматорської ліги і стан футзальної інфраструктури обласного центру Закарпаття. Також сподівається, що протягом тижня зможуть врегулювати усі організаційні моменти та включать ужгородську футзальну лігу до української першості.

Вадим КАГАНОВ, віце-президент Асоціації Футзалу України:
 
"Кращі команди Ужгорода (а саме чемпіон) зможе взяти участь в головному аматорському турнірі року - це Всеукраїнський фінал. Команди, що зайняли 2-3 місця візьмуть участь у другому за значущістю фіналі - називається елітним. Фінали проходять в останні вихідні березня. В цьому році вже в 4 раз будемо проводити, в цьому році буде 24, 25, 26 березня. На сьогоднішній день проходить тендер серед міст, який прийме цей фінал.

Мені дуже подобається Ужгород, тому я зроблю все можливе, і неможливе, щоб в наступному році Ужгород взяв участь в тендері на проведення фіналу України. Дуже хочу, щоб всі мої друзі, знайомі, вся аматорська футзальна ліга так само закохалися в Ужгород, як і я."
 
В Ужгородській футзальній лізі наразі беруть участь 24 команди з обласного центру та околиць. Крім того, Вадим Каганов сподівається у майбутньому саме в Ужгороді проводити фінали Всеукраїнських турнірів з футзалу.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1116 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Artur84  
0
Гарно дякую

1 Artur84  
0
Привіт, а який там розклад ігор в неділю 2 туру по футзалу? в Яку годину які групи грають?

2 lobda  
0

الاسم *:
Email *:
كود *: