Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Від-Чекан-или чемпіонський "Колос" (ФОТО)
14:39
Від-Чекан-или чемпіонський "Колос" (ФОТО)
Про те, як у Лалові зустріли ще одного представника численних зернозбиральних колективів Мукачівщини, дізнавайтесь далі

Від-Чекан-или чемпіонський Сучасним еталоном «Колоса» на Мукачівщині в останні роки був і залишається колектив із Іванівців, силу якого на собі в минулі сезони змогли сповна відчути й верхньокоропецькі «Карпати». Ніби залишили Західну зону й Бог милував зустрічатись із підопічними Мирослава Бундаша, та ця назва й далі переслідує їх по кілька разів на місяць.

Нещодавно в Лалові, гостював інший «Колос» із Ракошина й тоді підопічним Химича вдалось продемонструвати найкращі атакувальні якості. У передчутті подібного фани «Карпат» завітали на рідну арену й цього разу. Та новий суперник зернистого відтінку був дуже гідний – діючий чемпіон району, й сподіватись на легку прогулянку було зась.  
Поєдинок вийшов дуже бойовим і підопічні Козаря комбінаційно виглядали навіть краще, ніж переможна тут кілька турів тому «Горонда», та все ж «лучани» (саме так підганяли своїх гравців фани гостей) шостого червня надали своїй реалізації день відпочинку. Та про все по порядку. 

Секунді на двадцятій Дрогобецький на завершенні наступу правим флангом зі зміщенням у центр уже пробивав із середньої дистанції в напрямку воріт, та повз рамку. Це був дзвіночок для гостей, що легко не буде. У одній із наступних атак Лазарь заробив штрафний з правого флангу. Білей виконав якісну подачу на дальню стійку, куди зміщувались високі гравці обох команд. Бубряк був першим й головою вколотив м’яч у правий кут – 1:0.     

Через шість хвилин Юрій Луца міг зрівняти, коли потужно пробив під праву стійку. Росул у падінні перевів на кутовий. Потім Юрій асистував Бабичу подачею з кутового й Володимир головою пробив повз ворота. Після цього Юрко Луца, ще й заробив право на штрафний метрів із сімнадцяти. Бундаш пробив і м’яч рикошетом від опонента залетів у штрафний майданчик. Бабич  опинився на вбивчій позиції перед воротами метрах в семи від них й вирішив бити з лету, та вийшло спрямувати вище. 

Ільїн та Чоря поборолись попереду зліва й їм вдалось подати на дальню стійку на Бубряка й той був готовий замкнути. Та Юрія на якусь мить випередив Левдер, який на кілька метрів вибіг з воріт. На 17-й хвилині Білей подавав зліва, та зрізалось і полетіло в рамку. Віталій зіграв уважно й забрав. Через чотири хвилини партнери знайшли дальнім пасом на правому фланзі Чорю, який перекинув воротаря, та Попович підстрахував свого стража воріт й виніс м’яч майже з лінії. Лалівський Роман змістився вліво й знову підібрав й віддав на Лазаря. Та Василь пробив повз. Трохи згодом Дрогобецький із допомогою фінтів звільнився від кількох опонентів при наступі по центру й сильно пробив здалеку десь півметра вище воріт. Через дві хвилини Юрій Луца завдав схожий постріл у відповідь. Далі Дрогобецький змістився з центра правіше й підтримав наступ від Лазаря та Іванчо. Чорю вивели на хорошу позицію з середньої дистанції, та Роман будучи без опозиції спрямував м’яч лівіше рамку.

Та перед завершенням тайму в атаці, яку розігнали Дрогобецький, Лазарь та Чоря, господарям вдалось підняти фанів з сидінь. Чекан зумів звільнитись від опонентів і ювелірно покласти м’яч під дальню стійку без шансів для лучанського Віталія – 2:0. Бундаш на доданій хвилині подав із права на Теличка й Дмитро пробив у правий кут. Росул видав кращий сейв і зберіг перевагу своїх. 

По перерві господарі не збавляли обертів і на 52-й хвилині Лазарь струсонув хрестовину чужих воріт. Одразу могли забити у відповідь, та мабуть кращий гравець матчу Росул вчасно вибіг і на мить випередив суперника. Потім масована атака «Колоса» з використанням флангів й Сисенку й Білею довелось проявити неймовірні якості при ліквідації загрози. На 62-й хвилині Юрій Луца подав зі штрафного з права й Бундаш пробив правіше воріт. Василь Луца непогано пробив здалеку з лівого флангу, та вище. Юрій Луца стріляв зі штрафного й стінка прийняла на себе. Теличко додавав, та Гузинець підняв прапорець. Черговий прорив із фінтами зліва виконав Дрогобецький обігрався з Чоря й сильно пробив з прицілом у дальній кут. Та сантиметрів двадцять повз стійку. Міг підкорегувати й Лазарь, та не дістав.

Бубряк віддав якісний середній пас у карну зону й Лазарь розстрілював ворота. Левдер вийшов і зачепив, перевівши за ворота. Далі було влучання Лазаря в стійку й пенальті в протилежні ворота, який ударом в правий кут реалізував Варга – 2:1. 

Через дві хвилини Варга міг оформити дубль, коли влучно завершив атаку зліва з середньої дистанції. Росул не діставав, та врятувала поперечина сантиметрах у тридцяти від правої хрестовини. Згодом після подачі з кутового Василь Луца прострілив на Бабича й Володимир опинився перед воротами, та з досить близької відстані спрямував над поперечиною, змусивши своїх поїхати «на щиті».

Так чи інакше та це був один із кращих матчів першого кола й до символічної збірної туру цілком заслуговували на входження як Росул, Дрогобецький, Бубряк та Чекан, так і Юрій Луца, Варга та Попович. Якщо команди продовжать тренування з таким же запалом, як грали в цей день, то обов'язково вчергове відчують медальний смак. 


«Карпати» U-17 Верхній Коропець – «Колос» U-17 Великі Лучки – 6:1 (0:0),
Голи: Богдан Ільїн, 4, 6, 12, 35, 67, Діонісій Бисага, 39, 


Арбітр – Руслан Проценко,
Асистенти – Сергій Гузинець та Микола Гомба,
Делегат ФФМ – Сергій Рущак,

6 червня, с. Лалово, «Карпат-стадіон», ясно, + 26 градусів, 300 глядачів

 «Карпати» Верхній Коропець – «Колос» Великі Лучки – 2:1 (2:0)

Голи: Бубряк, 3, Чекан, 45 – Варга, 80 (пен.).
 
«Карпати»: Сергій Росул, Юрій Бубряк, Роман Чоря, Тимур Білей, Михайло Дрогобецький, Василь Лазарь, Глеб Ільїн, Сергій Сисенко, Валерій Іванчо,  Василь Мочан (Василь Зизич, 82), Євген Чекан (Іван Дрогобецький, 90+3)
Запасні: Вадим Рибаченко, Микола Плачінта, Василь Маруфнич, Василь Шелельо, Євген Маняк, Іван Дрогобецький, Ян Стець
тренер – Володимир Химич

«Колос»: Віталій Левдер, Андрій Афанасьєв, Юрій Варга, Олександр Попович, Володимир Бабич, Василь Луца, Юрій Луца (Ерік Майор, 90+2), Ігор Роман (Олександр Кузьма, 67), Йосип Бундаш, Максим Корсков, Дмитро Теличко (Дьордь Кестгелі, 69)
запасні: Роман Першаков, Федір Луца, Юрій Цифра, Віталій Першаков,  Мирослав Стеблак, Іван Фенчак
тренер – Іван Козарь
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 522 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: