Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Від втрачених надій – до спортивного щастя
08:22
Від втрачених надій – до спортивного щастя
Зіграно матчі 12 туру чемпіонату ДЮФЛ України в четвертій групі вищої ліги.

Зіграно матчі 12 туру чемпіонату ДЮФЛ України в четвертій групі вищої ліги.

Вони подарували різні емоції, але один настрій – футбольний.

Львів’яни приїхали до Ужгорода не просто в ролі незаперечного лідера, а в 11 матчах здобули 10 перемог при одній нічиїй. Тому господарі серйозно налаштувалися на грізного суперника. Більше того, до перерви зіграли доволі тактично грамотно, з достатньою концентрацією, як, до речі, і галичани. Загалом вистачало позиційної боротьби, підкатів, але без грубощів, у першому таймі команди діяли більше в середній частині поля. В УФК нагоди забити мали Сільченко, Пецків, але їх «постріли» виявилися неточними, а в СДЮШОР після удару Бокоча на місці був карпатівський голкіпер. У підсумку захист переграв ланку нападу й суперники пішли відпочивати за нульової нічиєї.

У другому таймі підопічні Я.Дмитрусевича значно додали в гостроті на вістрі атаки. І якщо на початку тайму Марко виручив свою команду, то в інших двох епізодах львів’яни після виконання штрафних ударів успішно зіграли, що називається на добивання.

Програючи 0:2, СДЮШОРівці насамперед спробували заспокоїтися, щоб на куражі суперника не пропустити більше. Спроби ж забити гол престижу завершилися безрезультатно. Так само, контролюючи м’яч, не відзначалися в подальшому й карпатівці. Зокрема вдало зіграли воротарі. Так, добрий удар Ковача парирував Гуцул, а Марко нейтралізував вихід візаві віч-на-віч.

Після зустрічі тренер господарів В.Дьордь зазначив: «Хлопці налаштовувалися, розуміли, що потрібно докладати зусиль, щоб досягти результату. Перший тайм від другого я б не відрізняв у тому плані, що грали, старалися. Щось виходило, щось ні, але, як у житті буває, спрацював людський фактор, і дві грубі помилки призвели до взяття наших воріт. Найгірше в цій ситуації, те, що, по-перше, не всі гравці, а я знаю потенціал кожного, виклалися повністю, а також не вийшло більш агресивних дій у нападі. Але по грі можу сказати, що команда прогресує, у колективі хороший мікроклімат, один одного підтримують, та не кожен виявив якості переможця. Цього нам не вистачало в матчі».


U-16. СДЮШОР (Ужгород) – «УФК-Карпати» (Львів) – 0:2

Ужгород. Стадіон «Спартак». 19 градусів. 150 глядачів.

Арбітр – В.Пиндиківський (Бучач).
Асистенти – Д.Дудаш (Ужгород), М.Маточка (Мукачево).
Делегат – Й.Шитєв (Ужгород).

Голи: О.Січ, 58; Т.Пецків, 66.

Попередження: О.Руснак, 57; Н.Слободян, 74 – Т.Пецків, 53.

СДЮШОР: К.Марко, А.Лінтур, О.Мадяр, Е.Русин, А.Матій (О.Руснак, 37), В.Ковач, Н.Слободян, С.Бокоч (В.Андрусь, 66), В.Маргітич (І.Дебич, 77), В.Довганюк (С.-С.Демедюк, 52), І.Жентичка.
Тренер – Вадим Дьордь.

УФК-Карпати: К.Гуцул, В.Лещук, О.Січ, В.Тітаренко, О.Веремієнко, В.Сільченко, В.Донцов, Т.Пецків, Ю.Бондарь, Є.Сєдов (С.Мацалап, 27), О.Антошик.
Тренер – Ярослав Дмитрасевич.


Гра мала свій особливий підтекст: зустрічалися друга й третя команда групи, розрив між якими становив лише 1 очко на користь СДЮШОР. Незважаючи на спекотний по-весняному полудень, обидва суперники розпочали в хорошому темпі. Гра на зустрічних курсах приносила час від часу певне загострення то біля одних воріт, то біля інших. Але до реального їх взяття все ж справа не йшла: суперникам давалися взнаки брак при передачах та щільні захисні редути. Здавалося, усе йде до нічиєї. Але вже в доданий час СДЮШОР отримала право на штрафний. До м’яча підійшов Ю.Бойкул і з пристойної відстані виконав удар прицільно, а при очевидній помилці воротаря виявилося, що й влучно. 1:0! І ще цікавий, нефутбольний штрих. Під завісу гри активізувалися фани львів’ян, головно з команди U-16. Однак коли вони встали й заспівали гімн України, то й уболівальники СДЮШОР, (теж переважно їх ровесники й суперники) піднялися й поклавши на серце руку, активно заспівали. Було зворушливо й патріотично.

Наставник господарів Денис Пахомов так прокоментував підсумок зустрічі: «Ми виконали план на поєдинок, хоч можливо, повністю змістовної гри й не вийшло. Діяли на контратаках, розраховували на «стандарти», готували їх. Був важливим результат, і ми його здобули».


U-14. СДЮШОР (Ужгород) – «УФК-Карпати» (Львів) – 1:0

Ужгород. Стадіон «Спартак». 24 градуси. 150 глядачів.

Арбітр – В.Пиндиківський (Бучач).
Асистенти – Д.Дудаш (Ужгород), М.Маточка (Мукачево).
Делегат – Й.Шитєв (Ужгород).

Голи: Ю.Бойкул (60+2).

Попередження: О.Баран, 44 – М.Сокуренко, 29.

СДЮШОР: С.Костю, К.Біловар, І.Лазарчук, В.Мадяр, Ю.Бойкул, М.Олень, В.Цибик, О.Гіді, О.Баран (Ю.Козуб, 47), І.Рацин (В.Маркович, 55), В.Яковлєв (В.Ковтонюк, 18; А.Тороні, 58).
Тренер – Денис Пахомов.

УФК-Карпати: М.Сокуренко, В.Мудрик, М.Соляник, В.Чиж, А.Данилюк, М.Романік, Р.Наконечний, Ю.Мартиняк, В.Гудзінський, Д.Сікан, З.Шпакевич, 59), В.Мельнійчук (О.Губицький, 50).
Тренер – Роман Гнатів.
Володимир Тарасюк, фото автора.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 791 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: