Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Відбулися передсезонні збори представників команд-учасників УФЛ
20:28
Відбулися передсезонні збори представників команд-учасників УФЛ
Сьогодні, 26 жовтня, у конференц-залі готелю «Ужгород» відбулись збори учасників УФЛ.

Відбулися передсезонні збори представників команд-учасників УФЛ
На зборах були присутні представники 17 команд, всі інші повністю висловили довіру організаторам. На початку президент УФЛ Олександра Терембець розповіла новачками про сам хід турніру та основні положення регламенту.

Максимальна кількість учасників у цьому сезоні – 32 клуби. Попередній формат ліг: у Суперлізі 8 команд, у Вищій лізі – 8 команд, у Першій лізі - 16 команд, які поділені на дві групи. Сезон УФЛ 17/18 проходитиме у форматі повноцінного чемпіонату: два кола по 7 турів в кожному. Стартують змагання 12 листопада і триватимуть аж до 4 березня (дата може бути змінена в залежності від перерви між першим і другим колом).
 
Далі було обговорено спірні питання. Проводилось голосування щодо ліміту у лігах на обласних гравців. Після тривалих перемовин було прийнято натсупне: у Суперлізі – без обмежень, у Вищій – 6 обласних гравців може бути у заявці, у Першій - 4.
 
У заявку можна внести 15 гравців. По ходу чемпіонату можна дозаявляти гравців, якщо не заповнена заявка. Трансферне вікно буде відкрито у перерві між першим та другим колом.
 
Наступним питанням було визначення кращого при рівній кількості очок, попередньо прийняли наступні показники: зустрічі між собою, різниця голів, кількість забитих.
 
У цьому чемпіонаті буде і призовий фонд: переможці ліг отримають назад суму грошового внеску.
 
Основне місце проведення матчів – спорткомплекс Зінедін, резервне місце – спорткомплекс Юність.
 
Новачки змагань 4-5 листопада відіграють матчі кваліфікації. У перший день 12 команд (кількість може збільшитись до завершення прийому заявок) буде поділено на 2 групи, де всі грають за коловою системою. Наступного дня дві найкращі команди з кожної групи формують ще одну групу з чотирьох команд. Переможець фінальної групи отримає право грати у Суперлізі. Друга та третя команди - потрапляють у Вищу лігу, всі інші - у Першу. Команди можуть відмовитися вд участі у кваліфікації і одразу потрапити у Першу лігу.
 
Заявки до участі будуть прийматися ще до понеділка (30 жовтня).
 
Для команд, гравці яких будуть задіяні в інших турнірах (Зимова першість Закарпаття, Ліга чемпіонів Закарпаття, районні чемпіонати) УФЛ буде сприяти переносу матчів на більш сприятливий період (наприклад, посеред тижня).
 
У середу, 8 листопада, коли вже буде відомо склади всіх ліг відбудеться офіційна презентація нового сезону УФЛ. До старту змагань буде проведена фото сесія для кожної команди (командне фото у футбольній формі та портретне на заявкову карточку).
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1130 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: