Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Відбувся Кубок - Синая 2015
23:21
Відбувся Кубок - Синая 2015
У Кольчині відбувся всеукраїнський дитячо-юнацький турнір із фут залу. з різних міст України сюди приїхади 17 команд .

У Кольчині відбувся всеукраїнський дитячо-юнацький турнір із фут залу. з різних міст України сюди приїхади 17 команд .

Розпочали з урочистої частини: представленням команд та вступних слів. Такого роду турнір проводиться не тільки для встановлення кращої команди та кращих гравців, але й для того щоб популяризувати футзал серед дітей. Встановлення дружніх стосунків серед спортсменів та спортивних шкіл – теж стоїть першочерговим завданням.

Учасники турніру показали, що здаватися ніхто не збирається. Із 17 представлених команд були команди із Червонограду та Запоріжжя.

Турнір проводиться у 2 етапи: 8 та 9 травня відповідно. Всі витрати за участь в турнірі здійснювались виключно за рахунок відправляючих організацій. А вступних внесків не було.

В період між відпочинком командам провели екскурсію по Мукачеву.

Змагання по футзалу проходили у смт. Кольчино, що на Мукачівщині. Організатором футбольного турніру виступила дитяча футбольна школа, яку заснував та очолює Олександр Прожегач – священик з Мукачева. У цьому році ХДЮСШ «Синай» виповнилося 9 років.

Такого рівня футбольний турнір «синайці» організовували вперше, але цілком справилися з відповідальним завданням. Для участі у турнірі приїхали команди з Рогатина, Запоріжжя та Червонограду, повідомляють на сторінці футбольної школи у FB.

Перше місце вибороли юні футболісти з Іршавщини – ФК «Бронька», другу сходинку посіли футболісти з Виноградова. Третє місце зайняли гості турніру – ФК ДЮСШ м. Рогатин.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 750 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: