Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Відбувся перший "Uzhgorod IT CUP" 2018!
11:41
Відбувся перший "Uzhgorod IT CUP" 2018!
Футбольна лихоманка зачепила і ужгородську IT-ком’юніті.

Відбувся перший
Гра, яка об’єднує мільйони людей у всьому світі, по-справжньому захопила місцевих програмістів. Котрі, власне, і вирішили провести футбольний турнір серед своєї спільноти. Варто зазначити що в цей час у різних містах України ІТ-ліги є вже досить довго, мають по кілька ліг і хлопці серйозно готуються до них.
 
Спортивне дійство відбулось 21 липня, на штучних полях СК «Zinedine».
 
У змаганні, не зважаючи на сезон відпусток, взяли участь 7 команд з 9 IT-компаній Ужгорода:
 
- Astound Commerce
 
- SharpMinds UA
 
- Foxtrapp + AZinec LLC
 
- TIBCO Jaspersoft
 
- WallTree
 
- Swan Software Solutions, Inc.
 
- Forbytes + Smart Gamma
 
До речі, такий турнір в Ужгороді проводився вперше. Оскільки була така кількість команд, було прийнято рішення грати в форматі чемпіонату, протягом якого всі команди зустрілись зі всіма.
 
Приємно відзначити, що окрім учасників змагань не зважаючи чи не на перший літній по-справжньому спекотний день, в СК Зінедін зібралось чимало вболівальників - друзів, колег, дружин, дітей котрі несамовито підтримували своїх.
 
На полі вирували пристрасті, проте турнір пройшов максимально коректно. Під час останніх матчів втома давалась взнаки. Зіграти на такій спеці 21 матч (по 6 у кожної команди) у форматі 2 тайми по 10 хвилин для хлопців, які не є професійним спортсменами (а більшість команд ще й мало лише одну-дві заміни) вартує багато сил.
 
Фаворитом турніру виглядала найчисельніша команда найбільшого ІТ офісу Ужгороду - Astound Commerce. Проте команда SharpMinds UA завдяки тактиці і правильному аналізу своїх слабких і сильних сторін змогла нав‘язати боротьбу фаворитам і контролювати хід гри в очному матчі команд - нічия 0:0.
 
Astound Commerce до кінця турніру програв 1 гру, ще в одній зіграли внічию, в той час як хлопці з SharpMinds UA виграли всі свої матчі (крім вищезгаданої нічиєї) і турнір загалом.
 
Більшість матчів проходили в цікавій і рівній боротьбі, було кілька результативних нічиїх, кілька перемог з різницею в 1 чи 2 м‘ячі. Варто відзначити матч між двома збірними командами Forbytes + Smart Gamma та Foxtrapp + AZinec LLC: матч виявився бронзовим, перемога 2:3 за останніми і бронзові медалі їхні. Хоча розподіл місць перед останнім туром не був відомий і одразу 3 колективи претендували на 2 і 3 місця.
 
Опісля турніру відбулась церемонія нагородження призерів та чемпіонів, а також вручення призів кращому гравцю турніру - ним став Андрій Новицький з команди Forbytes + Smart Gamma.
 
Вже під вечір хлопці зібрались в одному з пабів міста, де в дружній атмосфері відсвяткували проведення першого Uzhhorod IT CUP.
 
Отже, підсумкова турніра таблиця виглядає так:

 

Місце Команда Перемоги Нічиї Поразки Забиті голи Пропущені голи Різниця голів Очки
1 SharpMinds 5 1 0 21 3 18 16
2 Astound Commerce 3 2 1 10 6 4 11
3 Foxtrapp + Azinec 3 1 2 17 10 7 10
4 Forbytes + Smart Gamma 2 2 2 18 15 3 8
5 TIBCO Jaspersoft 2 1 3 15 15 0 7
6 Swan 2 1 3 13 20 -7 7
7 Walltree 0 0 6 3 29 -26 0

 

Спонсором заходу виступила Природна мінеральна вода "Крайна".
#Крайна - вода, яку хочеться пити!

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1519 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: