Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Відбувся турнір з міні-футболу між службами відділу
09:56
Відбувся турнір з міні-футболу між службами відділу
З нагоди професійного свята – дня дільничного інспектора міліції, в Мукачівському міськвідділі вперше провели турнір з міні-футболу між служ

З нагоди професійного свята – дня дільничного інспектора міліції, в Мукачівському міськвідділі вперше провели турнір з міні-футболу між службами відділу.

Правоохоронці довели, що окрім професійного виконання своїх службових обов`язків, вони вправно грають у футбол. Вперше за ініціативи служби дільничних інспекторів міліції, а зокрема керівника Володимира Круцана, у Мукачівському міськвідділі організували і провели турнір із найпопулярнішого у світі виду спорту – футболу. Загалом із правоохоронців міського відділу було організовано 6 команд. Під час урочистого відкриття з вітальним словом до учасників звернувся начальник сектору кадрового забезпечення Мукачівського міського відділу Олег Данько.

Підполковник міліції наголосив, що саме такий захід дає шанс показати свої спортивні можливості та витривалість, вправність і вміння швидко орієнтуватись у скрутних і непередбачуваних ситуаціях. Адже правоохоронці міського відділу – прихильники здорового способу життя. Розпочався турнір з жеребкування. У першій грі взяли участь гравці-організатори турніру – дільничні інспектори зі збірною командою правоохоронців державної служби боротьби з економічною злочинністю, кримінальної міліції у справах дітей, боротьби з незаконним обігом наркотиків. З рахунком 0:2 – перемогу здобула збірна команда. У запеклій грі між правоохоронцями сектору охорони громадського порядку і працівників карного розшуку, перемогу з рахунком 0:2 здобули розшуковики. У третій відбірній грі до півфіналу з рахунком 2:0 між працівниками патрульної служби міліції і правоохоронцями чергової частини, перемогу здобули патрульні.

На ігровий майданчик півфіналу вийшли гравці збірної з розшуковиками, де останні здобули перемогу з рахунком 0:3. Неабияка боротьба за головний приз розгорнулася у фіналі між командами патрульної служби та працівниками сектору карного розшуку. Впевнено, не пропустивши жодного м`яча у свої ворота, з рахунком 0:5 перемогу здобула команда патрульної служби міліції. За результатами, почесне друге місце дісталось карному розшуку, третє – збірній команді правоохоронців державної служби боротьби з економічною злочинністю, кримінальної міліції у справах дітей, боротьби з незаконним обігом наркотиків. Насамкінець, команди – переможці були нагороджені грамотами та кубком, який сподіваються організатори, буде перехідним. Вітаємо переможців. Повідомила Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 630 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: