Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Стали відомі фіналісти цьогорічного "Берег-фесту"
12:01
Стали відомі фіналісти цьогорічного "Берег-фесту"
У фіналі зустрінуться ФК "В. Бийгань" та ФК "Ремета".

У фіналі зустрінуться ФК "В. Бийгань" та ФК "Ремета".

Підопічні Віталія Азарова у першому колі посідали передостаннє місце в турнірній таблиці, але більшість фахівців стверджувало, що потенціал команди куди вищий, ніж демонструвався на той момент. У міжсезонні команда серйозно підсилилась, взявши декількох гравців з чемпіонату області. Результат не забарився і колектив почав набирати очки як у чемпіонаті, так і в кубку.

До прикладу, змагаючись за кубок, "Ремета" не програла жодного матчу, забивши 17 голів, але й чимало пропустивши – 12 голів:

1/8 фіналу: ФК "Артос-Гать" 2:3 ФК "Ремета" (1:1)

1/4 фіналу: ФК "Яноші" 2:2 ФК "Ремета" (0:3)

1/2 фіналу: ФК "Шом" 4:4 ФК "Ремета" (3:4)


У другому матчі було куди простіше. ФК "Дийда", після домашньої поразки - 3:0, не приїхала у Велику Бийгань. Приємно, що, навіть після десятирічної перерви, команда з Нижніх Ремет знову потрапляє у фінал Берегівського кубку.

Результати матчів:

ФК "В.Бийгань" - ФК "Дийда" (технічна поразка) перший матч - 3:0

ФК "Ремета" - ФК "Шом" 4:3 (перший матч - 4:4)


Тож, запрошуємо всіх любителів футболу, і не тільки (адже на фестивалі буде змога продегустувати безліч вин, м'ясних виробів, насолодитися концертною програмою, зіркою якої буде Тіна Кароль) завітати на фінальний поєдинок, який відбудеться у неділю, 29 вересня, на стадіоні "Дружба".

Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1008 | Додав: Лобда | Теги: ФК В. Бийгань, ФК Ремета, Берег-фест | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: