Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Видовище імені Чонки забезпечило перемогу«Севлюшу» (ФОТО)
20:31
Видовище імені Чонки забезпечило перемогу«Севлюшу» (ФОТО)
Після сенсаційної перемоги виноградівців над «Ужгородом» суперники почали з повагою ставитись до команди Івана Білака.

Після сенсаційної перемоги виноградівців над «Ужгородом» суперники почали з повагою ставитись до команди з найтеплішого населеного пункту Закарпаття.

Перший тайм був досить динамічним. М’ячем більше володіли гості. На 2-й хвилині атака правим флангом завершилась навісною передачею Ломаги в штрафний майданчик на Чейпеша. Віталій скинув під удар Мудрі, та Мирослав із вбивчої позиції з п’яти метрів відправив круглого над поперечиною. Через три хвилини простріл зі штрафного з лівого флангу від Мудри влучним, та несильним, ударом у лівий кут завершив Панюта, потренувавши Черепка. «Боржава» відповіла гостро на 10-й хвилині. На завершенні атаки лівим флангом Чедрик віддав на Батрина (не Івановича) на вихід на воротаря, та того на якусь мить випередив Козар, що вчасно вийшов із воріт.

На 22-й хвилині на завершенні атаки лівим флангом, ударом з льоту приклався Чонка. Черепко зреагував. Через п’ять хвилин загострення від «Севлюша» правим флангом. Ковня прострілив на лівий край карної зони, а Чонка пробив з льоту. М’яч полетів у півметрі над поперечиною. Трохи згодом, навіс із кутового від Батрина (не Івановича) несильним ударом у правий кут завершив Якуб. Козар забрав.

На 42-й хвилині виноградівці, на завершенні атаки правим флангом, заробили кутовий. Мудра прострілив. Круглий полетів повз усіх гравців і вилетів із штрафного майданчика точно на ногу Чонці. Юрій поцілив точно у правий верхній кут. Черепка від голу врятувала поперечина. За мить атаку по центру «Боржави» влучним ударом у правий кут завершив Бісьмак. Козар відбив.

На 45-й хвилині масована атака гостей. На її завершенні спочатку був Чонка. Воротар відбив. За мить Чонка, на завершенні атаки правим флангом, ще раз пробивав у правий кут воріт. Черепко відбив, зберігши сухий підсумок тайму.

Перші п’ять хвилин другого тайму пройшли в доволі спокійному темпі. Змінилось усе після однієї з атак, із використанням обох флангів. На правому краї Ломага віддав на Мешка, а Юрій перевів на лівий фланг на Міцу. Сашко з 25-ти метрів поцілив точно в ближній верхній кут. Черепко відбив із труднощами. На добивання підбіг Панюта і переправив круглого в правий кут – 0:1.

На 62-й хвилині атаку лівим флангом влучним пострілом у лівий кут завершив Штефко. Гринишин відбив і з другої спроби забрав. Далі «Севлюш» створив момент майже з нічого. Чонка отримав м’яч у середині поля і побачив, що Черепко трохи вийшов з воріт. Наступним рухом він спрямував круглого під поперечину над руками воротаря – 0:2. Через хвилину в атаці лівим флангом знову з м’ячем головна зірка поєдинку. Юрій подивився, що партнери прикриті, і спрямував м’яч під поперечину. Черепко, не без проблем, зреагував. Ще за мить удар-простріл від Вайди з того ж флангу. Воротар «Боржави» забрав м’яч.

Далі виноградівці віддали ініціативу, однак до свого штрафного майданчика супернику дозволяли підходити дуже зрідка. Господарі робили навіси та простріли. У одній із контратак, лівим флангом зі зміщенням до центру, Вайда пройшов двох гравців, та третій зупинив його недозволеним прийомом у 32-х метрах від воріт. Чонка обвідним ударом з лівої ноги поклав м’яч точно в ближню ліву дев’ятку – 0:3. Фани «Севлюша», та що найпоказовіше «Боржави», оплесками вітали такі дії. Не так часто доводиться бути свідком такої поваги до суперника з боку фанів.

У кінці гри виноградівці були ближчими до взяття воріт, ніж суперник. Та рахунок на табло більше не змінився.

Іван Білак не приховував задоволення від дій своєї команди:

- Ми добре знаємо суперника по позиціях. У першому таймі не вдалось досягти результату. У другій половині було видно, що спека вплинула на дії господарів. Мої підопічні показали чудову самовідданість. Відзначу дії кращих гравців. Чонка відіграв сильний поєдинок, та й взагалі вся команда попрацювала на славу, що й принесло результат.

За наслідками цього двобою та решти матчів 10-го туру «Севлюш» піднявся з 6-го на 5-е місце, а «Боржава» опустилась із 9-ї на 10-ту сходинку.


Арбітр – Василь Качур
Асистенти – Річард Готра, Роман Хархаліс
4-й арбітр – Вадим Шварц
Делегат ФФЗ – Іван Головко.

с. Довге, стадіон «Боржава», 800 глядачів

«Боржава» Довге – «Севлюш» Виноградов – 0:3

Голи: Панюта, 52, Чонка, 65, 72.

«Боржава»: Андрій Черепко, Василь Боднар, Михайло Якуб, Михайло Батрин,Іван Штефко,Дмитро Бісьмак,Ярослав Кертис,Михайло Іванович Батрин,Віктор Ганчич,Олексій Остафійчук, Михайло Чедрик.
Запасні: Віталій Сурмач, Василь Шандра, Віктор Івашко, Владислав Шитів, Юрій Кузьма.
Тренер – Василь Пилип.

«Севлюш»: Василь Козар, Андрій Ломага, Себастьян Шопота, Віталій Чейпеш, Роман Гобона, Борис Ковня, Мирослав Мудра, Дмитро Жуков, Юрій Чонка, Владислав Панюта, Олександр Міца.
Запасні: Віталій Гринишин, Іван Чізмар, Василь Вашкеба, Микола Ляхович, Артур Вайда, Юрій Мешко, Олександр Логойда, Едуард Кочіш, Євген Андрух.
Тренер – Іван Білак.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1184 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: