Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Відстоюючи інтереси дитячо-юнацького футболу
21:11
Відстоюючи інтереси дитячо-юнацького футболу
31 липня та 2 серпня на футбольному полі стадіону «Спартак» відбулись поєдинки з регбіліг у рамках турніру «Uzhgorod Open».

31 липня та 2 серпня на футбольному полі стадіону «Спартак» відбулись поєдинки з регбіліг у рамках турніру «Uzhgorod Open».

В області вже встигла набути розголосу ситуація довкола використання ужгородського стадіону «Спартак» для матчів із регбіліг (різновиду регбі-футболу) між збірними U-18 України та Сербії. Нагадаємо, що дискусія виникла стосовно рівня пошкодження поля внаслідок саме зазначених ігор. Представники сайту ФФЗ, яка послідовно відстоює інтереси дитячо-юнацького футболу, попросили прокоментувати ситуацію після регбійних поєдинків директора СДЮСШОР із футболу Вадима Дьордя. Ось що він зазначив:

– Зважаючи на стан газону особливо у центральній частині, якій нанесено найбільш значні ушкодження після матчів українських і сербських регбістів, я буду просити нашу владу й представників регбі Закарпаття більше не проводити матчі на стадіоні «Спартак», який утримується з бюджету і є на балансі СДЮСШОР із футболу. Улітку поле готується на осінь, коли повинен стартувати новий навчальний рік і новий сезон у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Я особисто мав розмову з президентом Федерації регбі України, який мене запевнив, що більше вони використовувати поле «Спартака» не будуть, а свої матчі проводитимуть у Чопі. Я хочу вірити, що до цих слів прислухається й наша закарпатська влада, і ми надалі будемо знаходити спільну мову, співпрацювати, щоб розвивати дитячо-юнацький спорт у краї.

ФОТОРЕПОРТАЖ з стадіону "Спартак" Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 729 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: