Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Виконком федерації футболу Берегівщини знову зібрався
23:12
Виконком федерації футболу Берегівщини знову зібрався
6 квітня в приміщенні районної федерації футболу відбулось чергове засідання виконкому.

Виконком федерації футболу Берегівщини знову зібрався 6 квітня в приміщенні районної федерації футболу відбулось чергове засідання виконкому, на якому затвердили регламент чемпіонату та провели жеребкування команд.

Голова районної федерації ознайомив присутніх з ситуацією, яка склалася в районі напередодні чемпіонату. Заявку на чемпіонат подало 10 команд. Це ФК «Свобода», ФК «Запсонь», ФК «В. Бийгань», ФК «Яноші», ФК «Артос» Гать, ФК «Зірка» Берегово, ФК «Кідьош», ФК «Талісман» В. Береги, ФК «Четфолво» та ФК «Боржава». Окремі представники команд поскаржились, що в ситуації яка склалася, багато молоді, зокрема футболістів, виїзжає за кордон на заробітки, що ускладнює формування команд. Складним стало формування юнацьких складів, так як молодь масово виїзжає на навчання за кордон.

Викликало здивування повідомлення, що один з лідерів футболу в районі останніх років ФК «Фенікс» Бадалово як мінімум на один рік припиняє виступи в чемпіонаті. Не змогли укомплектувати команду у Батьові та Варієві. Припиняють виступи в чемпіонаті і футболісти з Попова. У всіх причини одинакові, відсутність коштів, а найбільшою проблемою є відсутність молоді у районі, яка в пошуках заробітку виїхала.

Прийнято рішення розпочинати чемпіонат 17 квітня, а завершити 2 жовтня. 26 червня провести традиційний бліц – турнір серед юнаків присвячений Дню молоді та Дню конституції України. В перерві між першим та другим колом розпочати ігри на Кубок району, фінал якого відбудеться в останню традиційно в останню неділю вересня. По завершенню чемпіонату провести черговий «Кубок Федерації».

Після проведеного жеребкуванн, команди ознайомилися з календарем ігор чемпіонату.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 859 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: