Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Виконком УАФ не затвердив відновлення сезону у Першій лізі
12:11
Виконком УАФ не затвердив відновлення сезону у Першій лізі
Для прийняття остаточного рішення буде скликана ще одна конференція клубів ПФЛ.

Виконком УАФ не затвердив відновлення сезону у Першій лізі Виконавчий комітет Української асоціації футболу (УАФ) під час сьогоднішнього засідання у Львові вирішив, що ПФЛ необхідно провести повторне екстренне засідання Ради ліг, на якому клуби повинні вирішити питання щодо майбутнього нинішнього сезону Першої ліги.

Під час чергового засідання клуби Першої ліги остаточно вирішать, чи будуть догравати нинішній сезон. У УАФ попросили, щоб голосування пройшло в повному складі.

Раніше Рада ліг ПФЛ 5 червня прийняла рішення дограти сезон Першої ліги в звичному форматі. Турнір планували відновити 23 червня і завершити 8 серпня.

Клубам, які не з'являться на решту матчів чемпіонату, зарахують технічні поразки з рахунком 0:3. Представники Кременя вже висловилися про неможливість дограти сезон 2019/20.

Нагадаємо, у Другій лізі сезон був завершений достроково. Безпосередньо в Першу лігу вийшли тернопільська Нива і Полісся (з групи А), а також ВПК-Агро і Кристал (з групи Б).

У Першій лізі в даний момент лідирують Рух, Минай і Волинь. Якщо буде прийнято рішення про дострокове завершення сезону, то ці три команди піднімуться в УПЛ.

Нагадаємо, сьогодні, 7 червня дев'ять клубів першої ліги - "Минай", "Гірник-Спорт", "Авангард", "Миколаїв", "Чорноморець", "Балкани", "Волинь", "Кремінь" і "Прикарпаття" звернулися до виконкому УАФ з колективним листом щодо ситуації, що склалася з догравання чемпіонату першої ліги.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 742 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Мікітос  
0
https://zakarpattya.net.ua/News/202940-V-Uzhhorodi-vidbuvsia-dytiachyi-futbolnyi-turnir-FOTO
Це посилання про дитячий турнір, а аферисти із Минаю шукають причини не грати, бо привикли все рішати за бабки, як їх шеф, бос контрабандних схем. Чмошникам не місто у спорті. До речі для Кополовця - Міша, даже люди в церкву вже ходять, а Ви аматори галімі шукаєте способи не грати

1 Мікітос  
0
Сама кончена команда в першій лізі то Минай, саме контрабандисти наші замутили суєту із небажанням грати! Це позоріще повне, Пересоляк через клоунів Кополовця,Кобіна рішив привернути аферу щоб нашару в УПЛ пролізти. Ганьба за команду, таким не місто серед професіоналів. Привикли всьо рішати, як на границі, поза правилами....

الاسم *:
Email *:
كود *: