Головна » Усі публікації » у світі » Віктор Гей підписав новий контракт з "Кішвардою"
09:40
Віктор Гей підписав новий контракт з "Кішвардою"
Мукачівський футболіст допоміг своїй команді зберегти прописку у вищій лізі і продовжить виступати у OTP Bank Liga NB I.

Віктор Гей підписав новий контракт з Чотири роки тому, у 2016 році, Віктор Гей прибув до Кішварди і залишиться тут і надалі, тому що у вівторок він підписав новий контракт з командою, повідомляє офіційний сайт клубу. В останніх матчах мукачівець виступав як правий захисник, але впродовж сезону його можна було побачити і на позиціях лівого та центрального захисника, а деколи навіть правим атакуючим півзахисником. Віктор зіграв у 19 матчах чемпіонату, а в цілому за сезон провів 24 поєдинки. Якщо варховувати всі ігри, включно які грались у другій за рангом лізі, то Гей одягав футболку Кішварди в 55 матчах. У травні 2018 року він забив важливий гол у нічийній грі з Сегедом 1:1, що стало вагомим внеском у боротьбі за вихід до вищої ліги. 

"Я радий залишитися в Кішварді. Команда помітно прогресує, що позначається і на особисто моєму подальшому розвитку", - сказав Віктор Гей після підписання контракту. "Минулий сезон я можу занести собі в актив, і я наполегливо працюю, щоб допомогти команді в майбутньому і мати більше ігрової практики, як було у мене останнім часом".

 
Категорія: у світі | Переглядів: 478 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: