Головна » Усі публікації » у світі » Віктор Симчо продовжує відновлюватись від травми
12:43
Віктор Симчо продовжує відновлюватись від травми
Угорські видання ретельно стежать за відновленням закарпатського футболіста ЕТО Дьор.

Віктор Симчо продовжує відновлюватись від травми
"Найважливіше - мати можливість відновитись на 100% та знову грати у футбол" - про це говорить Віктор Симчо, молодий футболіст ЕТО ФК Дьор, який не був зламаний жахливою травмою і наполегливо працює над тим, щоб повернутися. Нападник закарпатського походження зазнав жахливої ​​травми після жорстокого зіткнення у грі з Ніредьгаза 18 вересня (3-1), багато хто побоювався, що його майбутній футбольній кар'єрі загрожує небезпека.

Віктор, якого Мате Гуляш з Ніредьгази відправив на довготривалий відпочинок, отримав перелом передньої хрестоподібної зв’язки та внутрішньої зв’язки лівого коліна, а також хряща. У той час Імре Сос, керуючий директор клубу, говорив про термін лікування вісім-дванадцять місяців, і про можливість того, що його травма може поставити під загрозу його кар'єру. За словами спеціаліста з колін, футболісту пощастило, що він уник перелому коліна.

Операцію довелося відкладати на кілька тижнів, оскільки вона спочатку вважалася ризикованою - остаточно його оперували на початку жовтня.

- Я не здадусь, хочу повернутись на поле! Щодня у мене виникає туга за зеленим газоном, хочу допомагати команді та знову грати, що мотивує мене, - сказав Симчо, який багатьом вдячний хто підтримав його у ці важкі часи.

- Найбільше я завдячую своїй дівчині, вона завжди поруч. Моя родина та моя команда дуже допомагають.























Вінгер не залишався осторонь своїх товаришів по команді під час реабілітації.

- Я був там на кожній домашній грі, і якщо б міг, супроводжував би команду і на виїздах, якщо не на газоні, то допомагав б хлопцям поза полем. Коли це можливо, я беру участь у спільних теоретичних заняттях.

Наразі в ужгородця тривають місяці важкої праці.

«Зараз реабілітаційна робота триває вже третій місяць, за цей час гравець виконує конкретні вправи для стабільності коліна та розвитку м’язів. Цього тижня він пройде медичний огляд, після чого професіонали визначать подальшу роботу", - сказали в клубі.

 
Категорія: у світі | Переглядів: 598 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Молодець!!! Нехай Господь Бог допомагає !!!

الاسم *:
Email *:
كود *: