Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вікторія" БЦ у грі дебютантів перемагає "Карпати" Дубове
10:27
"Вікторія" БЦ у грі дебютантів перемагає "Карпати" Дубове
Гаряче серце та жага до перемоги, те що відрізняло команди що грали в 3-му турі на стадіоні в Білій Церкві.

Гаряче серце та жага до перемоги, те що відрізняло команди що грали в 3-му турі на стадіоні в Білій Церкві.

Зустрічалися дебютанти першої ліги - господарі поля «Вікторія» (Біла Церква) та дубівські «Карпати».

Поєдинок видався досить напруженим та цікавим, в матчі було забито 7 м'ячів, а розгорталися події дуже стрімко.

На початку зустрічі в одній з атак гостей м'яч отримав Іван Максимчук, якйи потужно та влучно пробив у верхній правий кут воріт господарів, воротар не зміг нічого зробити і рахунок став - 1:0 на користь дубівчан.

В середині першого тайму після дального удару добре на добивання зіграв Петро Рибалко і подвоїв перевагу гостей.

Господарі певно не очікували такої гри від суперників, але це не зупинило «Вікторію», яка не зламалася психологічно після двох пропущених м'ячів. Ще до перерви рахунок став 1:2, господарі в одній з масованих атак спромоглися проштовхнути м'яч у ворота «Карпат». У другомі таймі гості отримали право на штрафний удар, який вдало виконали, після сильного удару з-за меж карного майданчику Іван Руснак перший встиг на добивання та головою переправив м'яч у сітку.

Отож 1:3, здавалося от вона перша перемога дебютанта, а грати залишалося 15 хвилин. Але гарячі серця та воля до перемоги зробили свою справу. Команда з Білої Церкви не лише відігралася але й зуміла навіть вибороти перемогу, забивши за останні 15 хвилин 3 м'ячі у ворота гостей.

Що тут можна додати, є команди які не здатні втримати перевагу, а є команди які незважаючи на результат грають до останньої хвилини. Глядачі, що відвідали матч залишилися задоволені безкомпромісною грою обох команд. Для «Карпат» з Дубового цей матч повинен стати уроком, якщо буде зроблено правильні висновки, то такі поразки можуть загартувати колектив якому, на жаль, не вистачає впевненості та концентрації до останньої хвилини.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 809 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: