Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вікторія "Бобовища" й боротьба за лідерство триває
14:29
Вікторія "Бобовища" й боротьба за лідерство триває
Цей двобій у першій лізі став головним матчем туру.

Вікторія Бобовищанська команда до цього туру на три очки відставала від «Вітязя», тож щоб претендувати на золото їм потрібна була лише вікторія.

Перша половина гри команди здійснювали своєрідну розвідку, більше уваги приділяючи захисту. Тому й не дивно, що в цей відрізок часу м’яч тримався центральної зони. Все ж невелику ігрову перевагу віддав би гостям. Та й хорошу нагоду для взяття воріт вони змарнували. Помилився досвідчений капітан «Бобовища» Андрій Герц, після передачі з флангу він не зумів зупинити м’яч, чим сповна міг скористатися Павло Кривка. Останній вирвався на ударну позицію й метрів з 14 бив, але по центру, тож Підбереський без надзусиль приборкує м’яч. Окрім цього загострення більше нагод суперники не створювали.

В другому таймі господарі знову віддали ініціативу концгазівцям і вирішили чекати своїх нагод на контратаках. Така тактика себе цілком оправдала на 62-й хвилині. «Вітязь» подає кутовий від ближньої стійки захисники виносять м’яч і одразу ж починається стрімка атака господарів правим флангом, двоє гравців «Бобовища» вийшли на одного захисника гостей. З правого флангу чудову передачу отримує Михайло Ковач, який уникнув офсайдної пастки, трохи уповільнившись перед вирішальним ривком. А далі холоднокровно пробиває точно в кут концгазівських воріт.

Після голу гості великими силами пішли вперед, прагнучи відігратися. Та підопічні Івана Ковача вміло оборонялися, й при цьому час від часу контратакували. Та все ж на 76-й хвилині гості могли відновити паритет: чудовий простріл від Василя Коваля не зміг на дальній стійці в пусті ворота замкнути Едуард Готра.

А кінцевий результат у грі поставив Даніель Болдог і знову голева атака вийшла після виконання кутового удару гравцями «Вітязя». Стандарт вийшов невдалим – господарі переводять м’яч на правий фланг, де аналогічно першій атаці позаду в захисній ланці в гостей вийшла чисельна меншість. З правого краю передачу спрямовують в район воротарського майданчика, захисник «Вітязя» м’яч відбиває та на підборі першим встигає Болдог, який другим дотиком відправляє м’яч за призначенням, кіпер концгазівців був безсилим виправити становище – 2:0.

Другий гол поховав усі надії команди В'ячеслава Пінковського здобути позитивний результат на виїзді. Тож боротьба за золото першої ліги знову зберігає інтригу.


Арбітр: Валерій Шкура;
Асистенти арбітра: Денис Дудаш, Роман Сенишин (Ужгород);
Делегат ФФЗ: Василь Зайтлер.
 
Стадіон «Шкільний» с. Бобовище. Глядачів: 250. Температура +21
 
«Бобовище» – «Вітязь» (Концгазо) – 2:0 (0:0)
 
Голи: Ковач 62, Болдог 82
 
«Бобовище»: Підбереський Віталій, Герц Андрій (к), Бундаш Олександр, Вінтонюк Дмитро, Шольц Роланд, Зийнич Петро, Ковач Михайло, Шольц Річард, Гомба Василь, Болдог Даніель, Балаж Ігор.
Запасні: Прокопенко Петро, Генці Владислав, Машіка Євген, Роман Ігор, Кізман Крістіан, Горський Олександр.
Тренер: Іван Ковач
 
«Витязь»: Ваш Андрій, Бухарієв Владислав, Селещук Вадим, Ганич Віталій, Пребуш Віталій, Кормош Василь, Коваль Василь, Варваринець Іван, Кривка Павло, Готра Едуард, Ковтан Вячеслав.
Запасні: Костик Олександр, Федак Микола, Кручаниця Василь, Ревта Олександр, Зизич Іван, Горняк Андріан, Дюрик Іван.
Тренер: Вячеслав Пінковський.
Роман СЕНИШИН
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1134 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: