Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Вільхівці» - кращі у Першій лізі (ФОТО)
20:27
«Вільхівці» - кращі у Першій лізі (ФОТО)
У фіналі Першої ліги чемпіон Східної зони завдяки одному голу бере верх.

«Вільхівці» - кращі у Першій лізі (ФОТО) У вирішальному і останньому матчі сезону у Першій лізі вільхівчанам та команді з Чопа потрібно було визначити сильнішого. Обидва футбольні клуби у більшій мірі укомплектовані гравцями з обласного центру. З стартовим свистком Юрія Бобаля гравці розпочали боротьбу за золото.

Після різкого старту гра заспокоїлася і м'ячем у центрі поля по черзі володіли обидві команди, але небезпечних моментів біля чужих воріт не створювали. Обидві команди грали від захисту, організовано обороняючись.
Незважаючи на інтенсивну гру обох команд і демонстровані ними високі швидкості, вартих уваги моментів у тих і інших воріт не спостерігалося.

Найбільше гостроти у першому таймі йшло від найстаршого гравця на полі, Артура Апіяна. Спочатку «дев'ятка» «Вільхівців» пробивав з правого кута штрафної та Дитюк впіймав не складний удар. А ближче до завершення першої половини гри Артур небезпечно виконав штрафний з 24 метрів. Воротар зумів відбити цей удар.

Під час перерви, представники Федерації футболу Закарпаття вручили нагороди призерам Першої ліги – «Вітязь» Концгазо, «Баранинці», «В.Копаня», «Говерла» Ясіня.

Після перерви малюнок гри змінився не відразу. Лише ближче до середини другого тайму номінальні господарі почали частіше турбувати Пахомова. Апіян відкотив під удар, а Михайло Бенко пробивав з 17 метрів та воротар зіграв надійно. Більш небезпечним був постріл Фіцая по центру з двадцяти метрів, Дитюк у стрибку переводить м’яч на кутовий.

На 67-ій хвилині Фіцай виконав подачу з корнера, а Ковтун на дальній стійці пробивав головою, але біля стійки. Та вже через три хвилини В'ячеслав знову виявився на ударній позиції, після подачі з штрафного, і цього разу він зумів проштовхнути м’яч у ворота. 1:0.  

Міг подвоїти перевагу Апіян та його удар з 17 метрів пройшов над перекладиною. Біля інших воріт пробивав Ференцик, Пахомов лише з другої спроби приборкав круглого. Та найближчим до голу був Веселовський на 81-ій хвилині. Його удар з семи метрів прийняла на себе стійка, від якої м’яч полетів у спину воротарю і зовсім трохи не вистачило, щоб шкіряний закотився у ворота.

«Локомотив» намагався організувати фінальний штурм, але до ударів не доходило. Були лише два падіння у штрафній червоно-чорних. У першому випадку арбітр винагородив за симуляцію Ференцика, у другому, більш близькому до порушення, Добровольський не дочекався свистка від Бобаля.

«Вільхівці» зуміли втримати мінімальну перевагу і здобувають звання абсолютного чемпіона Першої ліги. Кращим у складі переможців було визнано Євгена Ладомиряка, у чопської команди – Володимира Дитюка. Також було відзначено кращого бомбардира Східної зони Артура Апіяна.

Фінальним акордом нагородження стало вручення кубку – з рук Івана Дурана почесниу нагороду отримав капітан «Вільхівців» Василь Фіцай.

Тож в цьому сезоні команди Східної зони роблять дубль.
    
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Ігор Гарлач, Сергій Наскалов
4-й арбітр – Михайло Райда
Делегати матчу – Василь Попович, Віктор Наскалов
 
с. Поляна, глядачів 300
 
ФК «Вільхівці» - ФК «Локомотив» Чоп 1:0

Голи: Ковтан, 71.

Вільхівці: Юрій Пахомов, Мирослав Скрип, Володимир Кардач (Василь Габор, 59), Едуард Нергеш, Володимир Товт, Євген Ладомиряк (Юрій Болог, 81), Василь Фіцай, Михайло Бенко, Мирослав Ломага, Вячеслав Ковтан, Артур Апіян.
Запасні: Іван Рак, Василь Гісем, Іван Куцин.
Тренер – Юрій Бучок.

Локомотив: Володимир Дитюк, Юрій Боднар, Євген Добровольський, Тібор Самаї (Анатолій Павліш, 46), Артем Пустовіт, Іван Павліш (Олексій Шпак, 70), Вадим Веселовський, Костянтин Багрій (Чаба Шима, 83), Петро Кривяник, Віталій Кравчак, Євген Ференцик.
Запасні: Олег Яворів, Роман Білінський, Дмитро Хіміч, Руслан Мороз, Андрій Гаврилів, Даніель Кертейс.
Тренер – Іван Шанта.   
 
Попередження: Ладомиряк, 75 – Ференцик, 87.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1562 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 украінка  
0
Шкода що " Локомотива" як команди не буде натупного сезону - коли до влади приходять такі люди як прийшли в Чопі - то футбол буде поховано...

3 Вболівальник "Локомотива"  
0
Не зрозуміло а чого ФК"Вільхівці" грае в формі ФК"Радванка"? Невже такий клуб не спромігся навідь на те що б придбати футболістам форму...

2 Вболівальник "Локомотива"  
0
Згідні з Фанатом - Локомотив - майже всі хлопці з Чопа - і судійство було не зовсім - зрозуміло було що Вільхівці суддів "зарядили"...

1 фанат  
0
Автор некомпетентний. Перед тим як щось написати треба володіти інформацією. За Чоп грають переважно чопські футболісти, а не з обласного центру. З приведеного вище складу команди -12 це корінні чопські футболісти...

الاسم *:
Email *:
كود *: