Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вільхівці" продовжують гонитву за бронзою (ФОТО)
22:45
"Вільхівці" продовжують гонитву за бронзою (ФОТО)
У матчі МФА - «Вільхівці» команди з’ясовували між собою стосунки щодо долі третього місця.

Саме гості для мукачівці є безпосереднім конкурентом у боротьбі за бронзу. Господарів влаштував навіть нічийний результат, а от гостей задовольняв лише переможний рахунок для них.

Матч розпочався досить несподівано для підопічних Віктора Ряшка, чи не в другій своїй атаці вільхівчани заробили право на кутовий. Подачу зі стандарту в падінні головою в оточенні оборонців МФА зумів замкнути передачу й відкриває рахунок у матчі. Як виявилося цей м’яч став визначальним у цьому поєдинку.

Господарі хоч і володіли ініціативою, взяли м’яч під контроль, та до голевих нагод не доходило. Підопічні Юрія Бучка вибудували справжній автобус перед власним карним майданчиком, пройти який було занадто важко гравцям МФА. А на останньому рубежі бездоганно діяв Віталій Гринишин.

Найреальнішу нагоду відновити рівновагу наприкінці першого тайму мав нападник господарів Іван Станкович, який зумів пройти воротаря й покотив м’яч уже в пусті ворота, та Гринишина  підстрахували захисники й вибили мяч вже з лінії воріт.

Другий тайм також тривав за повної переваги МФА, та пробити вільхівську стіну ніяк не вдавалося. І знову вже в заключні хвилини зустрічі супер-удар вийшов у Івана Станковича, який цілив з розвороту у дев’ятку воріт суперника, але супер-сейв виконав Гринишин, який в карколоимному стрибку переводить м’яч на кутовий. З якого щось витиснути не вдалося. Тож МФА зазнає поразки, і доля третього місця переноситься ще на тиждень. Саме 27 жовтня МФА зіграє заключний матч на виїзді ще з одним претендентом на бронзу – концівським «Витязем».


МФА – «Вільхівці»  – 1:0 (1:0)

Гол: Грицкевич 2

МФА: Колісник Максим, Тихненко Ігор, Бербека Володимир, Міклош Віталій, Береш Антон, Забава Андрій, Луців Олег, Трачук Віталій, Королевич Ігор, Станкович Іван, Фляшко Михайло (Дьяков Ілля 54).
Запасні: Баковський Денис, Курильчик Віталій, Дьяков Ілля, Пилка Микита, Гридзь Максим, Шелельо Микола, Дуруеке Кевін.
Тренер: Віктор Ряшко

«Вільхівці»: Гринишин Віталій, Товт Володимир, Септа Олександр, Нергеш Едуард, Мушка Юрій, Рацин Дмитро (Білінський Роман 78), Кривка Павло, Мудра Мирослав (Андрусь Владислав 51), Куцин Іван (Гнепа Василь 90+1), Бакша Мартин, Грицкевич Олександр,
Запасні: Грабар Михайло.
Тренер: Юрій Бучок.

Матч юнацьких команд МФА – «Вільхівці» завершився розгромною перемогою господарів з рахунком – 12:0.
 
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 777 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Поляна  
0
З Поляною погану шутку зіграла коротка лавка саме в першому колі, коли наприкінці реально не вистачило десь фізики, але підсилення у вигляді Павлича, Гуловича, Хміля, Кучінки, Міклоша далося взнаки і тому так потужно Полянці фінішували. Щодо Кубку, то з складом першого кола було б важко! тим більше, що керівництво ФФЗ все зробило для того аби у фіналі грав Севлюш, ,о придумати таку муть, як сильніша команда приймає слабшу могли лише у нашій Федерації! (хоча вже в кубку було видно, що Поляна ще покаже зуби Севлюшу). Стосовно Вільхівців, то там власнику команди Цірику треба задуматися над інфраструктурою, а саме над полем, бо поки вони не навчаться грати на нормальних стандартних полях, нічого не буде! Бо вони привикли грати на колхозному полі в бей-бегі і із допомогою арбітрів (це всі знають), а коли попадають на нормальні гектари "Автомобіліст", Поляна, Виноградово, Мукачево, там старики просто тіряються! Ну а Виноградово, якшо і далі буде на область грати, то деградація неминуча, щоб рости треба бути в тонусі, а витрачати шалені гроші на гравців та тренера із-за меж області в нинішніх реаліях обласного футболу то дурня та рух в нікуди, при тому, що не погана молодь у Виноградові..... Якось так! Поляну вітаю із сріблом - молодці!!!

5 Євген  
0
"Мункач" більш стабільно зіграв чемпіонат за Концово і Вільхівці, тому й мали запас, "Витязь" пізно прокинувся, бо міг би даже за срібло боротися, тоже Поляна могла би вище, та майже опять горезвісна лавка запасних бажає бути довшою, а це і є можливість стабільності, а якби вийшли в фінал кубка, то першого вересня мали би ще кращі шанси виграти, ніж Концово, бо бачимо, що налаштування на сильні команди на один матч в повному порядку. "Вільхівці" пока шо не навчилися грати без свої тисячі домашніх фанів, зато прошлого року й не пройшли в аматорах Долину, а в чемпіонаті аматорів могли би очки набирати тоді цілком, а "Севлюш" мінімум два роки міг в аматорах чемпіонаті України бути і даже хотя би рік у Другій лізі України, бо туди реально не треба важке сито проходити, як у першу лігу України і дорога вільна якщо є прагнення керівництва, а гравці там давно хотіли попробуватися, но зась ...

4 Ваня86  
0
Виноградово дійсно хоть і має золото, але це золото скоріше золото для Поляни! Їх вболівальники даже не скандували в суботу Виноградово чемпіон:) Поляна молодці, а Концово з 2 знизу може бути призер. Такшо Поляна Чемпіон:)

3 Концгазо  
0
Реально Поляна краща в області, даже не беручи до уваги чемпіонство Севлюша, вони переграли Виноградово в одну калітку в цьому сезоні, але золото є золото. Наші тоже молодці, видали ривок. А Вільхівці можуть і 3 бути, але їм треба виграти десь 14-0 від Рахова - це при нічиї Мункача із Концовом, а при виграші Концова тоже треба мати нормальну різницю. Хоча Мункач більш кращу гру показує від Концова і Вільхівців, просто не повезло вчора реально.

2 Мікітос  
0
Краща команда то Поляна, яка насилу заявилася, а взяла срібло, Концово тоже молодці, а от Севлюш то надутий чемпіон, з таким складом треба не протирати буци в області, а йти на аматори, бо деградація на лице!

1 Ваня86  
0
як то продовжують??..даже якшо нічейка буде у Концова та Мукачева, то різниця забитих пропущених велика. Концово одна з кращих команд 2 кола.

الاسم *:
Email *:
كود *: