Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вільхівці спускаються з Говерли ні з чим
20:39
Вільхівці спускаються з Говерли ні з чим
«Вільхівці» приїхали в Ясіня в якості фаворита.

«Вільхівці» приїхали в Ясіня в якості фаворита.

Півфіналіст кубка області, лідер Східної ліги, срібний призер минулорічної першості, але минулі заслуги у футболі небагато важать. Тут потрібно виходити і доводити в кожному матчі, що ти сильніший. «Вільхівцям» цього зробити не вдалося, але на це були свої причини.

Гра розпочалася вкрай невдало для підопічних Михайла Цірика. Уже на 2 хв. «Говерла» відкрила рахунок. Після подачі кутового Сурядний виграв верхову дуель, а Новіков головою переправив м’яч у ворота гостей. Гол додав сил господарям. Атаки слідували одна за одною.

На 27 хв. Новіков подарував уболівальникам справжній шедевр. Він виконав удар через себе, на який голкіпер не зреагував, 2:0. Другий гол вибив вільхівчан із колії. Гра у гостей розладилася. Лише ближче до кінця тайму вони зуміли налагодити командні дії. Послідувало кілька доволі гострих атак, одна з яких завершилася штрафним. Апіян бездоганно виконав удар, але Йосип Сидоряк зумів відбити м’яч.

Кінцівка тайму пройшла у рівній боротьбі з невеликою територіальною перевагою ясінянців. Небезпечно пробив штрафний Тулайдан, хороший момент змарнував Павлючок. Більшість атак гостей завершувалися положенням «поза грою», яке штучно виконували захисники «Говерли».

Другий тайм був за господарями. Вони переважали вільхівчан у швидкості, роботі з м’ячем, кількості атак та ударів по воротах. Вільхівчани відповіли штрафними у виконанні Апіяна. Розв’язка настала на 52 хв., коли Новіков записав на свій рахунок третій гол, який «зламав» команду гостей. Навіть гол Апіяна на 58 хв. нічого не змінив. До кінця гри домінували господарі.

На 76 хв. відзначився 18-річний Ігор Лендєл, який вийшов на заміну кілька хвилин перед тим. Цуперяк зробив прохід по флангу, а молодий гравець замкнув вивірену передачу партнера, 4:1. Господарі могли провести і п’ятий гол, але десь не вистачило концентрації.

Одним із кращих на полі був Василь Терпак, який виконував великий об’єм роботи. Він встигав і у відборі, і розпочинав більшість атак, був близьким і до завершення, але тут йому забракло точності. Надійно у матчі зіграла захисна ланка «Говерли», яка майже не залишила шансів гравцям гостей. Добре у воротах зіграв Сидоряк. Ну, а героєм матчу став Віктор Новіков, чиї три голи принесли «Говерлі» таку бажану перемогу.


Арбітр: Шимон Ю., Вовчанський І., Горгош М.
Делегат: Маєревич Я.О.

ФСК «Говерла» (Ясіня) – ФК «Вільхівці» – 4:1

Голи: Новіков В. 2, 27. 52 хв., Лендел І. 76 хв. – ФСК «Говерла» (Ясіня), Апіян А. 58 хв. – ФК «Вільхівці»

Попередження: Дербак В., Горський О., Габор В., Гаврилешко А. – ФК «Вільхівці»

Вилучення: не було.
Степан СЕЛМЕНСЬКИЙ

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути тут.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 976 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: