Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вільхівці" та "Карпати" Дубове грають внічию (ФОТО)
18:03
"Вільхівці" та "Карпати" Дубове грають внічию (ФОТО)
Сьогодні, 15 лютого, на штучному полі смт Середнє було зіграно останній матч другого туру Зимової першості Закарпаття.

Карпатівці не зважали на статус команди-суперника і вже на першій хвилині створили чудову можливість для взяття воріт. Лівий півзахисник Карпат віддав у штрафну на Дикуна і той пробив з 15 метрів, але мимо. За декілька хвилин екс-оболонець Мокан пробив з середньої відстані, Пахомов забрав. Такий старт обнадіював дубівчан на позитивний результат гри.
 
Вільхівці зуміли відповісти лише на 17-ій хвилині і одразу результативно. Арделян включив швидкість, обійшов трьох захисників і виконав удар-простріл, який на дальній стійці замкнув Степан Савко – 1:0.
 
Після цього підопічні Бучка почали діяти більш впевнено і більше загострювати гру попереду. Савко пробивав з 19 метрів, Гарастей на місці. Терпак чудовою передачею вивів Матяша на одного воротаря та Михайло замість удару віддав передачу на Савка, який перебував у положенні поза грою. На 20-й хвилині Терпак з глибини поля на швидкості обійшов захисників і виходив практично сам на сам, але затягнув з ударом і втратив нагоду забити, оскільки захисник Карпати накрили його.
 
На 22-й хвилині Карпати зрівняли рахунок: Дмитро Бережник віддав на Євгена Дикуна і той з восьми метрів пробив точно під стійку – 1:1.
 
За дві хвилини єдиний нападник Дубового Дикун пробивав з 17 метрів, але повз ворота. Надалі гра проходила на зустрічних курсах. Савко вивів Терпака на побачення з голкіпером, Василь намагався перекинути Гарастея та воротар дотягнувся до м’яча і нейтралізував загрозу.
 
Карпатівці Бережник та Мокан пробивали по воротам із-за меж штрафної, але не точно. Матяш прорвався до воріт лівим краєм із послідуючим ударом з 7 метрів, але захисники заблокували цей постріл.
 
У другому таймі команди продовжували активну боротьбу у центрі поля. Карпати вдало грали у відборі на своїй половині не даючи вільного простору своїм суперникам.
 
Після навісу у штрафну Карпат захисник Коробайло вибив м’яч прямо на Арделяна та Нуцу з 14 метрів пробив мимо. Вільхівчани все більше насідали на ворота Карпат. Арделян подав справа, Гарастей на виході не дотягнувся до м’яча і Кардач пробивав через себе практично у пусті ворота, але не зміг як слід влучити по м’ячу. Ще одну нагоду вільхівчани втратили після подачі кутового від Бенка, Кардач пробив головою та Гарастей зіграв надійно.
 
Підопічні Михайла Руснака виходили в атаку малими силами і не могли серйозно потурбувати Пахомова.
 
Як підсумок, бойова нічия і в обох команд залишаються не погані шанси на вихід з групи.   
 
 
Арбітр – Денис Федяй
Асистенти – Петро Котубей, Юрій Яцкович
 
«Вільхівці» – «Карпати» Дубове 1:1
 
Голи: Савко, 17 – Дикун, 22.
 
Вільхівці: Пахомов, Скрип, Костик, Товт, Кардач, Терпак, Каганець, Матяш, Арделян, Русин, Савко.
На заміну виходили: Кривка, Бенко, Богович, Лендєл.
Тренер - Юрій Бучок.
 
Карпати: Гарастей, Мороз, Магей, Коробайло, Куцин, Бережник, Змикало, Теслович, Макарусь, Мокан, Дикун
На заміна виходили: Дьолог, Олаг, Томишинець.
Тренер - Михайло Руснак.

Попередження: Костик.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1464 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Дмитро  
0
Орішківці теж грають на зимову першість?Шокований цим

الاسم *:
Email *:
كود *: