Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вільхівці" та "Минай" сильнішого не виявили
07:55
"Вільхівці" та "Минай" сильнішого не виявили
У поєдинку 18-го туру у селі Вільхівці однойменна команда зуміла зіграти на рівних проти футболістів «Миная».

Ще перед початком матчу було зрозуміло, що, ні господарям, ні гостям не допоможуть ряд гравців. Найбільш відчутною втратою для вільхівчан можна назвати відсутність Віктора Жоффчака. Однак у минайців список був масштабнішим та значимішим: не були помічниками у цій грі близько 5-ти футболістів: Лобода, Зубанич, Арделян, Чумак, Мирончук... Натомість, склад минайців поповнив молодий Олексій Шпак, який вийшов уже зі стартових секунд.
 
Перші хвилини були доволі цікавими. Запам'яталися моменти за участі Апіяна. Однак його удари не знаходили цілі. Удар з дальньої дистанції на старті гри не вийшов у Олексія Шпака. Згодом, після пасу Кополовця пробивав Бобаль. М'яч підскочив від газону і полетів вище — забракло лічених сантиметрів.
 
За декілька хвилин Апіян з лівого краю подав у штрафну, де оборонці спочатку винесли, але на підберанні першим був капітан господарів Фіцай. Він наніс непоганий удар по воротах, однак теж вище.
 
У середині тайму реальний шанс вийти вперед мали вільхівчани. Апіяна вивели сам на сам з кіпером — нападник хотів підлаштувати собі м'яч, однак заплутався через жахливий газон і Хмельовський вчасно забрав круглого до своїх володінь.
 
Взагалі, стан поля — це окрема тема для розмови. Не годиться, у Вищій лізі грати на таких газонах. Було помітно неозброєним оком, що й самі господарі ніяк не звикнуть до такого роду несподіванок, які регулярно чекали на них при обробці м'яча... Але повернімось до гострих епізодів.
 
На 37 хв Кардач намагався віддати верхову передачу до штрафної і ледь не закинув точнісінько у ворота. Обійшлось. Згодом послідував небезпечний простріл від Апіяна — захисники відвели загрозу. Через дві хвилини вже сам Апіян пробиває зі стандарту — Хмельовський парирує. Не пройшло й трьох хвилин, як сценарій знову повторився. Тільки цього разу удар наносився низом, а Хмельовський, відповідно, відбив ногами.
 
Другий тайм розпочався моментом за участі минайців. Чедрик добре скинув головою на партнера. М'ячем заволодів Бобаль, який технічно перекидав кіпера з лінії штрафного майданчика. Допомогла господарям стійка, після чого м'яч відлетів у поле.
 
Через хвилину з лівого флангу подавав Суслов. Ніким неприкритий Бобаль пробиває, але в руки Ковачу. Далі відповіли вільхівчани. Удар з-за меж штрафної Грубінки. Півзахисник пробивав лівою — у руки Хмельовському.
 
На полі точилася справжня боротьба, хоча й, зазначимо, з великою кількістю дрібних фолів. Контролювати м'яч було складно обидвом колективам, відтак вони надавали перевагу лонгболам.
 
На 60 хв. у боротьбі Пустовіт порушив правила проти Апіяна. Стандарт, який взявся виконувати сам постраждалий. Подача до карної зони з неприємним відскоком від газону. Хмельовський відбиває перед собою у волейбольному стилі і намагається з другої спроби заволодіти м'ячем. Але, очевидно, боротьба у воротарській площі — допустима річ. Два футболісти Вільхівців, зрештою, домоглись свого, себто завадили кіперу взяти ігровий снаряд, і зробили це з відвертим порушенням. Добивання Кардача через себе і це зарахований гол — 1:0.
 
Через декілька хвилин з-за меж пробивав Скрип — м'яч плавно опускався над воротами, але, все таки, пролетів вище рамки. Міг вирівняти рахунок Микуляк, який наносив удар зі стандарту. Не вистачило точності. Згодом, після подачі кутового головою пробивав той таки Кардач, але м'ячі сьогодні летіли переважно вище. 
 
Відповіли гостро минайці, які побігли зрівнювати рахунок. Подача Чедрика з правого флангу, Ковач помилився на виході, але захисники підстрахували кіпера. Через якусь мить Чедрик пробиває вже сам. Після ще одного невдалого виходу з воріт Ковача. Удар завдавався хороший, і що головне, точний, але захисник з лінії воріт переводить на кутовий.
 
А от уже після розіграшу корнера голу таки судилося бути. Метушня у штрафному: передача з флангу Бобаля і Пустовіт заносить головою круглого у ворота! 1:1. Тривала 85 хвилина. Однак, у подальший час команди не зуміли схилити шальки терезів на свою користь, хоча й ближчими до цього були, все таки, минайці.
 
«Вільхівці» — «Минай» 1:1

Голи: Кардач 61 - Пустовіт 85.
 
«Вільхівці»: Ковач, Товт, Скрип, Матяш, Кардач, Терпак, Грубінка, Куцин, Фіцай, Габор, Апіян
На заміні: Солодовник, Бесага, Бенко, Мандич, Богович
Тренер: Бучок
 
«Минай»: Хмельовський, Дудаш, Гібалюк, Пустовіт, Суслов, Микуляк, Вагін, Кополовець, Шпак, Бобаль, Чедрик
На заміні: Погоріляк, Дзьоба, Багрій, Нергеш, Костик
Тренер: Іваниця
Олександр Курта
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1466 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Артем Пустовіт - молодець !!!

الاسم *:
Email *:
كود *: