Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вільхівці" у Перечині виривають перемогу
21:34
"Вільхівці" у Перечині виривають перемогу
У неділю 22 березня перечинські «Карпати» на стадії 1/16 розіграшу кубку Закарпаття приймали команду з Тячівщини – ФК «Вільхівці».

У неділю 22 березня перечинські «Карпати» на стадії 1/16 розіграшу кубку Закарпатської області з футболу приймали команду з Тячівщини – ФК «Вільхівці».

Цей поєдинок викликав великий інтерес у шанувальників футболу, яких цього недільного дня прийшло багато на стадіон підтримати свою команду.

Такий жвавий інтерес до гри був зумовлений в першу чергу тим, що це була перша офіційна гра «Карпат», яка мала показати рівень підготовки футболістів та рівень гри команди, а по-друге тим, що до Перечина приїхала команда – срібний призер минулорічної першості східної зони першої ліги.

Старт поєдинку виявився вкрай невдалим для господарів поля. Вже на другій хвилині зустрічі гості скористалися помилкою гравців лінії захисту «Карпат» і повели в рахунку. Такого розвитку подій не очікували ні футболісти нашої команди, ні вболівальники. Але, незважаючи на такий початок перечинці намагалися діяти більш активно, контролюючи м’яч. Чудову нагоду зрівняти рахунок всередині першого тайму мав Юрій Утцюський. Але з вигідного становища він не влучив по м’ячеві. А десь на 30 хвилині зустрічі стався епізод, який можна сказати виявився ключовим в цьому протистоянні з огляду його впливу на кінцевий результат. Чергова неузгодженість в діях захисту господарів призвела до того, що воротар «Карпат» змушений був зіграти рукою за межами штрафного майданчика. Суддя зустрічі розцінив це, як фол «останньої надії», і як результат – вилучення воротаря. До честі наших футболістів, залишившись в меншості вони додали в швидкості, почали діяти більш рішуче та агресивніше в атаці. Такі дії під кінець тайму призвели до того, що захисники гостей лише ціною порушення правил у власному штрафному майданчику зупинили прохід Костика, за що суддя справедливо призначив пенальті. Але удар Едуарда Стеця воротар гостей відбив.

На початку другого тайму господарям вдається зрівняти рахунок. Після подачі з лівого флангу Костик головою переправив м’яч в сітку воріт «Вільхівців». Після забитого м’яча десь до 80 хвилини на полі точилася рівна боротьба і здавалося, що доля зустрічі вирішиться в післяматчевих пенальті. Але гра в меншості під кінець матчу все ж таки далась взнаки. Гості в кінцівці зустрічі зуміли двічі вразити ворота нашої команди й забезпечили собі вихід до наступного кола кубка області. В підсумку 1:3 перемога «Вільхівців».

Звітна зустріч показала, що тренерському штабу є над чим працювати, з тим щоб до старту в чемпіонаті команда підійшла більш підготовленою та зіграною.

В складі «Карпат» зіграли: воротар Мучичка (Синьович), польові гравці - Е.Стецьо, В.Стецо, Костик, Утцюський, Фрайтик, Ляховець, Головей, Кузьма (Місяйло), Кузнецов В., Штулер.

Тренер команди – Турецький Костянтин.




Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1173 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: