Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вільхівці" виривають перемогу над мукачівцями
23:58
"Вільхівці" виривають перемогу над мукачівцями
Завдяки голу Володимира Товта на останніх хвилинах зустрічі підопічні Юрія Бучка здобувають три очки.

Вийшов неоднозначний матч. Розпочався він під диктовку мукачівців, які швидким переміщеннями та розіграшем по-справжньому закружляли лінію захисту суперника. А на 15-й хвилині прохід лівим краєм Хоменко завершив передачею на Хміля, який підправив собі під ударну ногу і потужно вистрілив м’яч влучає в поперечину, а від неї відскочив до Івана Качура, який з лінії штрафного майданчика пробив точно в кут воріт.

Не встигли господарі оговтатися від першого м’яча, як через три хвилини пропустили вдруге. Аналогічна атака завершилися ударом Віталія Міклоша з 25 метрів, м’яч торкнувшись спини захисника, влетів у сітку воріт «Вільхівців». Яскравий початок для «Мункача».  Та вже за чотири хвилини свою перевагу наша команда втратила. На 20-й хвилині воротар «Мункача» виносячи м’яч віддав його супернику, той віддав передачу на Апіяна, а вже Артур пробиває точно в кут.

Через дві хвилини арбітр Михайло Лялюк вигадав штрафний у ворота «Мункача» господарі швидко розіграли, а Апіян точно замкнув. На 38-й хвилині небезпечно стріляє по волоіннях Дядюка  Іван Грубінка воротар парирує постріл.  Невдовзі команди пішли на відпочинок.

Друга половина гри проходила за невеликої переваги гостей, та все ж гостро контратакували господарі. На 59 хвилині трьохходівка Апіян-Матяш-Терпак завершилася ударом останнього, який намагався перекинути Дядюка, та Володимир переводить м’яч на кутовий. На 67-й хвилині вже Апіян практично будучи один перед воротами не влучає в ствір.

У «Мункача» міг вирішити результат матчу Апостолюк, однак Владислав не зміг як слід розпорядитися м’ячем після передачі Качура. А на 88-й хвилині серія ударів та відскоків у ворота гостей завершилася пострілом Володимира Товта, удар якого вийшов невідпорним для Дядюка. Тож 2:3 поразка в цій зустрічі.
 

Стадіон с.Вільхівці

ФК «Вільхівці» (Вільхівці) – «Мункач» (Мукачево) – 3:2 (2:2)

Голи: Апіян 20, 22, Товт 88 – Качур 15, Міклош  18

«Вільхівці»: Солодовник Ігор, Товт Володимир, Скрип Мирослав, Кардач Володимир, Терпак Василь, Матяш Михайло, Грубінка Іван, Куцин Іван, Фіцай Василь, Жоффчак Віктор, Апіян Артур.
Запасні: Бессага Йосип, Бенко Михайло, Богович Анатолій.
Тренер: Юрій Бучок

«Мункач»: Дядюк Володимир, Міклош Віталій, Трухан Михайло, Кундрик Сергій,Буда  Пийтер –Пал, Шведюк Олексій-Павло (Великий Валентин 61), Русин Євген, Хміль Михайло (Франчук Олексій 78) Хоменко Олексій, Апостолюк Владислав, Качур Іван (Дан Василь 89).
Запасний: Орбан Іван.
Тренери: Дьордь Короловській, Золтан Сільваші.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1124 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: