Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Вільхівці» засипали «Велику Копаню» чотирма голами
22:10
«Вільхівці» засипали «Велику Копаню» чотирма голами
Боротьба за срібні та бронзові медалі у розпалі.

Боротьба за срібні та бронзові медалі у розпалі.

Протистояння «Вільхівців» та «Великої Копані» ще минулоріч особливого ажіотажу не викликало б. Позаяк господарі – чемпіони, гості – середнячок турнірної таблиці. У цьому сезоні обидві команди борються за нагороди срібного та бронзового гатунку. Золото ж бо дочасно забезпечили собі рахівські «Карпати».

На 5 хвилині підопічні Михайла Цірика відкрили рахунок. Здавалося б проста ситуація – подача кутового. Чому проста – тому що антропометрія команди господарів не найсильніша сторона. І все ж корнер. Захисник Копані по-волойбольному грає рукою. Вирок арбітра Бобаля – пенальті. Влучно одинадцятиметровий реалізовує Михайло Матяш. Ще через 5 хвилин на побачення з голкіпером виходить Іван Куцин. Останній пробив прямо по центру, там дислокувався голкіпер, тож без особливих труднощів заволодів м’ячем. На 12 хвилині знову гольовий момент. Штрафний метрів із 25 взявся пробивати досвідчений капітан «Вільхівців» Артур Апіян. Шкіряного з ближнього кута чудовим сейвом витягує воротар.

А далі гра змістилась до центру поля. Відповідно, користуючись антрактом у гольових епізодах, трохи про інфраструктуру господарів. Минулорічне чемпіонство пішло їм на користь. Відтак президент клубу Михайло Цірик вирішив розбудовувати спортивну споруду. Поле від уболівальників огородили металевою конструкцією, навколо встановили 500 пластикових сидінь. Наступний етап – реконструкція роздягалень. Честь і хвала.

На 20 хвилині «Вільхівці» транжирять чергову нагоду для взяття воріт. Вадим Курта опинився на вигідній ударній позиції, навпроти одного воротаря. Дещиці забракло, аби м’яч опинився у сітці. На 23 Апіян виконує стандарт. Цього разу до воріт метрів 40. М’яч після виконання штрафного у кількох сантиметрах просвистів над поперечиною. Через 2 хвилини той же Апіян і приблизно ідентичне стандартне положення. Голкіпер удар парирує, проте на добиванні перший Матяш, який влучає у ближню стійку. Кутовий. Подачу з корнера головою замикає Іван Куцин. М’яч знову вперто не йде у ворота.

До 30 хвилина театр був одного актора. Саме тоді на підступах до штрафної фолять проти Миколи Могули. Штрафний влучно, у лівий від кіпера кут, пробиває Михайло Свищо. 1:1. Через 2 хвилини гості могли і просто змушені були виходити вперед. Та Юрій Дудаш із 2 метрів влучає замість порожніх воріт у стійку.

На 48 хвилині господарі дотиснули суперника. Штрафний з 18 метрів з правого флангу виконує Юрій Болог. М’яч влучає у дальню стійку. Вадим Курта точним ударом знову на домінуючі позиції виводить «Вільхівці». 2:1.

Згодом відновлюється сценарій тайму попереднього. Двічі Болог пробачає суперника. Спочатку він завершував хорошу комбінацію з 14 метрів. Повз ворота. А через 20 секунд він виходить на очну зустріч з воротарем. Знову м’яч оминув стійку.

Господарі – значно сильніші, але приціл голеадори явно забули в роздягальні. Логічним був би гол від «В. Копані», але для цього принаймні потрібно хоч половину поля суперника перейти. На 63 хвилині, не повірите, проте знову «Вільхівці» не реалізовують стовідсоткову нагоду. У власному штрафному обрізається капітан гостей. Вадим Курта вчергове не може обіграти воротаря гостей. Це був день аж ніяк не «Вільхівців», але й не «Великої Копані». Додати господарям швидкості у переходах від захисту до нападу, дальніх ударів, трошки фарту і маємо призера вищої ліги. На 79 хвилині Болог знову вибачає Копаня, після удару з 10 метрів м’яч летить вище. А на 80 Фіцай з тої ж позиції забиває 3 гол. Через 7 хвилин Курта виходить віч-на-віч із воротарем. Захисника у власній штрафній за фол останньої надії рефері видаляє. Пенальті, як завершальну в матчі крапку, реалізував Матяш. 4:1.

Віталій БІРОВЧАК

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 814 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: