Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вільхівці" здобувають потрібний кубковий результат
20:58
"Вільхівці" здобувають потрібний кубковий результат
У неділю, 22 квітня, рахівська команда проводила матч-відповідь півфіналу Кубку Закарпатської області з футболу у Вільхівцях.

Матч пройшов в упертій та безкомпромісній боротьбі, з невеликою кількістю гольових моментів. На дві команди за гру, по суті, був створений один хороший гольовий момент. Він стався на 74-ій хвилині, коли півзахисника «Карпат» Миколу Руса партнери по команді вивели один на один, але в завершальній стадії атаки досвідчений воротар господарів Віталій Гринишин вдало зіграв на виході, відвівши загрозу на кутовий удар.
 
На останній хвилині у ворота вільхівчан було призначено штрафний удар і забивати побігли всі, навіть голкіпер Мафтій Кудла, проте відзначитись голом у цей день не вдалося нікому.
 
Гравці «Вільхівців» всіляко утримували необхідний для себе рахунок, вдаючись по ходу всієї гри до нехитрих прийомів затягування часу. Матч завершився з рахунком 0:0.
 
Парадокс, але не програвши жодної гри в півфіналі, ФК «Карпати» Рахів не зміг вийти до фіналу. Ціна однієї помилки в матчах такого рангу є дуже високою і пропущений м’яч на своєму полі не дозволив «Карпатам» пройти до фіналу.
 
В цілому підготовка до чемпіонату сезону 2018 року для ФК "Карпати" Рахів пройшла добре, завдяки матчам проведеним у Зимовій першості та Кубку області команда набрала необхідну форму, написала нову для себе сторінку в історії клубу, дійшовши до півфіналу Кубку області.

 
Арбітри: Райда М. Савко В., Паук О.
Делегат – Жбора Г.В.

ФК "Вільхівці" - ФК "Карпати Рахів 0:0 (перший матч 1:1)
Прес-служба ФК "Карпати" Рахів
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 890 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Я розумію почуття команди "Карпати " Рахів... Але , на жаль для Рахова, команда з Вільхівців також не програла жодної гри у півфіналах ...:)))

الاسم *:
Email *:
كود *: